Închide meniul
Foto

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic. Răspuns în timpul meciului cu Dinamo la ironia „Puriului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 17:33

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic. Răspuns în timpul meciului cu Dinamo la ironia „Puriului”

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a primit răspunsul de la fanii Universităţii Craiova / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic în timpul meciului cu Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii 1. Ultraşii din Bănie nu au uitat declaraţiile făcute de antrenorul celor de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puriul” a ironizat echipa patronată de Mihai Rotaru, când a fost întrebat care este continuatoarea „Ştiinţei”. Acesta a ales-o pe FCU Craiova şi s-a amuzat când a vorbit despre Universitatea Craiova.

Fanii Universităţii Craiova i-au dat replica lui Mircea Rednic

Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa!„, declara Rednic, luna trecută, după ce a câştigat dramatic împotriva Craiovei lui Mititelu.

Ultraşii Universităţii Craiova nu l-au uitat pe „Puriu” şi i-au răspuns în startul disputei cu Dinamo. Au afişat un banner în peluză care îl viza pe antrenorul de 61 de ani, care le-a adus ultimul titlu „câinilor”.

Craioviţa e cu Ştiinţa„, a fost mesajul fanilor din Bănie.

Reclamă

În repriza secundă, suporterii echipei gazdă au oprit meciul pentru câteva minute cu un adevărat show pirotehnic (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

„FCSB e Steaua?” Reacţie imediată a lui Mircea Rednic

FCSB e Steaua?” a fost întrebarea la care a avut o reacţie imediată Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a ales care este, din punctul său de vedere, „adevărata Steaua”. Reacţia „Puriului” vine la scurt timp după ce a „inflamat” spiritele în Bănie – a declarat că echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, este continuatoarea „Ştiinţei”.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic a făcut un anunţ surprinzător şi despre ceea ce se întâmplă la Dinamo. Se aşteaptă ca FC Dinamo să fuzioneze cu CS Dinamo. În proiectul echipei din Liga 3 a fost cooptat legenda alb-roşiilor, Ionuţ Lupescu (54 de ani).

Mircea Rednic asigură că FCSB este continuatoarea Stelei, echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

(FCSB e Steaua?) Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea.

(Păi și ceilalți cine sunt?) Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit„, a declarat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și