Închide meniul

Fără VAR la derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB! Motivul incredibil pentru care nu funcționează arbitrajul video în Bănie

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 21:28

Fără VAR la derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB! Motivul incredibil pentru care nu funcționează arbitrajul video în Bănie

FC U Craiova 1948 - FCSB se joacă în etapa a 18-a din Liga 1

FC U Craiova 1948 - FCSB se joacă în etapa a 18-a din Liga 1 / Captură Orangesport

Fără VAR la derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB, dintr-un motiv incredibil! Meciul din Bănie, din etapa a 18-a din Liga 1, nu va fi asistată de arbitraj video, deoarece mașina VAR nu are curent electric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situație inedită la partida „de foc” de pe stadionul „Ion Oblemenco”!

Fără VAR la derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB, dintr-un motiv incredibil

VAR-ul nu funcționează la meciul dintre FC U Craiova 1948 și FCSB, iar motivul este unul surprinzător. Mașina specială care asigură transmiterea fazelor din meci pe monitoare, pentru a fi analizate de arbitrii VAR și, eventual, de arbitrul central pe monitor, nu funcționează din cauza unor probleme de curent.

Mașina VAR nu poate fi alimentată cu curent la meciul din Bănie, motiv pentru care brigada de arbitri, condusă de Radu Petrescu, va trebui să se descurce fără asistență din camera VAR.

Motivul neașteptat pentru care Juan Bauza a fost lăsat pe bancă la FC U Craiova 1948 – FCSB

S-a aflat motivul neașteptat pentru care Juan Bauza a fost lăsat pe bancă în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB. Vedeta oltenilor a acuzat dureri de măsea, iar Nicolo Napoli nu l-a introdus în primul „11” pentru duelul „de foc” din Bănie.

Reclamă

FC U Craiova 1948 joacă împotriva FCSB-ului pe „Ion Oblemenco”, la primul meci din Liga 1 după revenirea lui Nicolo Napoli la cârma echipei, pentru a 9-a oară.

Fanii olteni așteptau ca Juan Bauza să fie titular la FC U Craiova 1948, însă o decizie de ultim moment le-a dat planurile peste cap. Potrivit gsp.ro, mijlocașul argentinian s-a plâns de dureri la măsea înaintea meciului din Bănie și a rămas rezervă la duelul de pe „Ion Oblemenco”.

Bauza a fost chinuit de durere și n-a putut dormi bine în noaptea de dinaintea meciului. Din acest motiv, Nicolo Napoli a decis, în momentul sosirii la stadion, să nu-l forțeze ca titular pe Juan Bauza.

Reclamă 4 / 0/3

Sud-americanul n-a evoluat nici în meciul cu FC Voluntari, din Cupa României, primul din cel de-al 9-lea mandat al lui Napoli la FC U Craiova 1948.

Echipa de start a celor de la FC U Craiova 1948:

  • R. Popa – R. Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – G. Ganea, Baeten, Bahassa – A. Chițu

Rezerve: Gurău – Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu

Recomandări
  • Fără VAR la derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB
  • Motivul incredibil pentru care nu funcționează videoarbitrajul, în Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și