Închide meniul

Motivul neașteptat pentru care Juan Bauza a fost lăsat pe bancă în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB! Decizie de ultim moment

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 20:38

Reclamă
Motivul neașteptat pentru care Juan Bauza a fost lăsat pe bancă în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB! Decizie de ultim moment

Juan Bauza, pasă de geniu în FC U Craiova 1948 - UTA

Juan Bauza / Facebook FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul neașteptat pentru care Juan Bauza a fost lăsat pe bancă în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB. Vedeta oltenilor a acuzat dureri de măsea, iar Nicolo Napoli nu l-a introdus în primul „11” pentru duelul „de foc” din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 joacă împotriva FCSB-ului pe „Ion Oblemenco”, la primul meci din Liga 1 după revenirea lui Nicolo Napoli la cârma echipei, pentru a 9-a oară.

Motivul neașteptat pentru care Juan Bauza a fost lăsat pe bancă în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB

Fanii olteni așteptau ca Juan Bauza să fie titular la FC U Craiova 1948, însă o decizie de ultim moment le-a dat planurile peste cap. Potrivit gsp.ro, mijlocașul argentinian s-a plâns de dureri la măsea înaintea meciului din Bănie și a rămas rezervă la duelul de pe „Ion Oblemenco”.

Bauza a fost chinuit de durere și n-a putut dormi bine în noaptea de dinaintea meciului. Din acest motiv, Nicolo Napoli a decis, în momentul sosirii la stadion, să nu-l forțeze ca titular pe Juan Bauza.

Sud-americanul n-a evoluat nici în meciul cu FC Voluntari, din Cupa României, primul din cel de-al 9-lea mandat al lui Napoli la FC U Craiova 1948.

Reclamă

Echipa de start a celor de la FC U Craiova 1948:

Rezerve: Gurău – Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu

Adrian Mititelu, reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB

Adrian Mititelu a avut o reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB, meci din etapa a 18-a, ce se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali susţine că nu are de gând să achite 100.000 de euro pentru ca italianul cotat la 900.000 de euro să joace în duelul cu oltenii. Mititelu a venit cu răspunsul.

„Nu joacă Compagno. Aşa am avut o înţelegere cu Gigi Becali. După ce că ţi-l dau, să mai vină să-mi bage şi mortul în casă?”, a spus Mititelu, pentru Antena Sport.

Mititelu are motive să răsufle uşurat, dacă ţinem cont că Andrea Compagno este unul dintre cei mai în formă atacanţi din campionat. A marcat 13 goluri în 21 de meciuri. Vârful pe care Gigi a plătit 1.5 milioane de euro a anunţat ce înseamnă FC U pentru el.

„E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și