Închide meniul

Farul – Chindia Târgovişte 0-0. Primele puncte din acest sezon pierdute de echipa lui Hagi. Ratare incredibilă a lui Gabi Torje

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 23:05

Farul – Chindia Târgovişte 0-0. Primele puncte din acest sezon pierdute de echipa lui Hagi. Ratare incredibilă a lui Gabi Torje

Farul - Chindia Târgovişte, 21:30, LIVE TEXT

Gică Hagi, pe banca Farului / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Farul – Chindia Târgovişte 0-0. Echipa lui Gică Hagi a pierdut primele puncte din acest sezon. De asemenea, acesta a fost primul meci la noului sezon din Liga 1 în care nu s-a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a pierdut primele puncte din acest sezon. Meciul de la Ovidiu nu a avut foarte multe faze de poartă, dar Farul a ratat cea mai mare ocazie a partidei prin Gabriel Torje, în minutul 75, atunci când Căbuz a respins în faţă mingea şutată de Romario Benzar, iar Torje a reluat peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Neînvinsă după trei etape, Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 7 puncte.

Farul – Chindia Târgovişte 0-0

Min. 90+4: Final de meci la Ovidiu! Farul Constanţa a pierdut primele puncte din acest sezon cu Chindia Târgovişte.

Min. 75: INCREDIBIL! Benzar a trimis o „bombă” de la mare distanţă, portarul Chindiei a respins în faţă şi balonul a ajuns la Torje. Fostul jucător al lui Dinamo a ratat inexplicabil şi a şutat peste poartă din 6 metri!

Reclamă

Min. 67: Ocazie uriaşă pentru Farul! Grameni a şutat de la distanţă, iar Căbuz a respins in extremis. Mingea a lovit transversala!

Min. 46: Trei schimbări făcute de Gică Hagi la pauză. Au ieşit Mihai Popescu, Robert Ion şi Adrian Petre. În locul lor au intrat Doukoure, Radaslavescu şi Moldoveanu.

Min. 45: Pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Servit de Torje, Artean a semnat o nouă ratare. Căbuz a scos în doui timpi.

Min. 20: Şansă de a marca şi pentru oaspeţi. Popadiuc şi-a încercat norocul din afara careului, dar Aioani a intervenit spectaculos şi a respins în lateral.

Min. 15: Ocazie importantă pentru Farul! Artean a driblat un adversar, a şutat la poartă, dar execuţia sa nu a fost cadrată!

Min. 1: A început meciul de la Ovidiu!

Farul: Aioani – Mladen, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Torje, Ad. Petre, R. Ion
Rezerve: Buzbuchi – Borza, R. Moldoveanu, Casap, Kevin Doukoure, T. Băluță, R. Benzar, Radaslavescu, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Ad. Ioniță – Neguț, Vorobjovas, M. Dulca, D. Dumitrașcu – Popadiuc, D. Popa
Rezerve: D. Moldovan – Chamed, A. Șerban, Cooper, Atanase, C. Dinu, A. Mihaiu, Cherchez, C. Dima
Antrenor: Adrian Mihalcea

Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Farul trebuie să facă un meci complet pentru a marca şi a câştiga acest meci.

Reclamă

E un meci acasă, o să încercăm să facem fotbalul nostru, să controlăm şi să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului. Sperăm să fim penetranţi, să găsim soluţii să marcăm goluri. Chindia, de când a venit Mihalcea, a primit mai multe goluri, dar a şi marcat mai multe. E mai echilibrată, în sensul că doreşte să şi atace, o echipă dacă nu te aperi bine, ştie să te atace. A marcat goluri şi în prima etapă, cu toate că a primit.

Trebuie să fim pregătiţi de un meci complet, un meci foarte bun făcut acasă, pe ambele faze, dar în primul şi în primul rând să atacăm foarte bine pentru că trebuie să marcăm. Ne dorim să marcăm şi să luăm cele trei puncte”, a transmis Gheorghe Hagi.

„Regele” a precizat că pentru acest meci nu poate conta pe Boboc şi pe Alibec, ambii nefiind la 100% din capacitate şi că în rest nu sunt alte probleme de lot.

Gică Hagi a anunțat că Farul Constanța va mai da o lovitură pe piața trasferurilor

Farul a fost campioana transferurilor şi nu se opreşte. Louis Munteanu va ajunge și el sub comanda ”Regelui”, ”dacă lucrurile vor fi normale”.

Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro. Și Rapid l-a dorit în această vară.

Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

Despre Louis au fost discuții, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar dacă lucrurile sunt normale și el va veni”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Farul – Chindia Târgovişte 0-0
  • Gabi Torje, ocazie monumentală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și