Închide meniul

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe pentru Gică Hagi înainte de Farul – FCSB: „De talie mondială!”

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 15:15

Reclamă
Elias Charalambous, cuvinte uriaşe pentru Gică Hagi înainte de Farul – FCSB: „De talie mondială!

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe pentru Gică Hagi înainte de Farul - FCSB

Elias Charalambous şi Gică Hagi, la începutul unui meci/ Profimedia

Elias Charalambous a avut doar cuvinte uriaşe pentru Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB. Antrenorul cipriot a declarat că „Regele” este un tehnician de talie mondială şi unul dintre cele mai mari nume din istoria fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va primi vizita celor de la FCSB, în a doua etapă a play-off-ului. Duelul se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe pentru Gică Hagi înainte de Farul – FCSB

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Farul şi la adresa lui Gică Hagi. Acesta a transmis că FCSB va avea parte de un meci „de foc”, la Constanţa.

De asemenea, Charalambous a mai transmis că FCSB trebuie să îşi câştige partidele, fără să se gândească la rezultatele obţinute de celelalte rivale în lupta la titlu.

Este un meci în deplasare, cu o echipă foarte bună și un antrenor de talie mondială, unul dintre cele mai mari nume din istoria fotbalului românesc.

Reclamă

Pauzele pentru echipele naționale sunt pentru toate echipele și suntem norocoși să avem jucători în echipa națională. În ciuda acestor absențe, trebuie să ne concentrăm pe câștigarea meciurilor și să ne asigurăm că rămânem la nivelul maxim în fiecare confruntare.

Vrem ca adversarele să piardă puncte, dar dacă ei pierd puncte și noi nu facem ce trebuie să facem, nu merită. Voi repeta că trebuie să ne câștigăm meciurile”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Gică Hagi, discurs războinic înainte de Farul – FCSB

Gică Hagi a avut un discurs războinic înainte de Farul – FCSB, care este derby-ul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1. Hagi a spus că pentru a avea speranţe de o clasare cât mai bun, echipa sa trebuie să câştige partida cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulţi jucători plecaţi la lot. Un meci greu, acasă, este un playoff aşa cum a fost şi prima etapă. Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet. Mesajul e să fim noi şi să încercăm să facem fotbalul nostru. Singurul scop pe care îl ai e să câştigi meciul şi să marchezi. Cred că o să facem un meci foarte bun şi să ne aducă victoria, să ne dea speranţe pentru viitor.

Pentru noi doar cele 3 puncte contează şi trebuie să facem orice pentru victorie. În meciul cu Rapid, Farul a făcut un meci complet, atât defensiv şi ofensiv. Am jucat fotbalul nostru. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim echipa care este pe primul loc, cu jucători de calitate. Ca să îşi doreşti mai mult de locul 3 trebuie să câştigi meciul de mâine ca să ne gândim la mai multe după aceea. Vrem victoria. Contra FCSB-ului trebuie să faci un meci mare. În zona lui Florinel trebuie să fie jucători de calitate, cine va fi acolo trebuie să fie foarte bun”, a spus Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și