Închide meniul

„Nu suntem favoriţi!” Gică Hagi, reacţie surprinzătoare înainte de Farul – Dinamo: „Plătesc mai bine decât noi!”

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 16:07

Reclamă
„Nu suntem favoriţi! Gică Hagi, reacţie surprinzătoare înainte de Farul – Dinamo: „Plătesc mai bine decât noi!

Gică Hagi, reacţie surprinzătoare înainte de Farul - Dinamo

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gică Hagi a avut o reacţie surprinzătoare, înainte de Farul – Dinamo. Deşi „câinii” au ajuns pe ultimul loc, „Regele” a declarat că echipa sa nu este favorită în duelul din această rundă de Liga 1. Acesta a transmis că jucătorii săi trebuie să arate respect faţă de formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va primi vizita celor de la Dinamo, în duelul din etapa a 25-a din Liga 1. Partida se va desfăşura luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, reacţie surprinzătoare înainte de Farul – Dinamo

Gică Hagi a declarat că Dinamo este un club de tradiţie din Liga 1, iar Farul nu se poate considera favorită în duelul cu „câinii”. Managerul campioanei a mai amintit de momentele în care formaţia din Ştefan cel Mare a reprezentat România în competiţiile europene, iar pentru acest fapt, „Regele” a transmis că roş-albii merită respect.

De asemenea, Hagi a mai transmis că în ciuda situaţiei dezastruoase din clasament, jucătorii de la Dinamo încasează salarii mai mari decât cei de la Farul.

„Când joci cu Dinamo niciodată nu poți să te consideri favorit! Trebuie să arăți respect față de toată tradiția unui club atât de mare.

Reclamă

Dinamo a reprezentant România în Europa, iar din punctul meu, respect total! Trebuie să muncim foarte mult în teren pentru că sunt o echipă disciplinată tactic, destul de agresivă. Stă bine în teren și trebuie să facem anumite lucruri.

Au și defecte și trebuie să explorăm aceste minusuri pe care le au. Noi stăm foarte bine defensiv, chiar și ofensiv am jucat foarte bine. Concentrare maximă, determinare bună și vom încerca să câștigăm cele trei puncte.

Când joci cu cluburile mari ești motivat și încerci să joci mai bine. Mentalitatea noastră este să jucăm și să luăm cele trei puncte. Proiectul nostru este de a crea o mentalitate în viitor, o mentalitate de învingători. Dar minusul nostru foarte mare este legat de bani… Și Dinamo plătește mai mult decât noi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a transferat un atacant, cu câteva zile înaintea meciului cu Farul

Dinamo şi-a luat atacant cu cinci selecţii în naţionala statului Kosovo. Astrit Selmani este cel de-al şaselea jucător transferat în această iarnă de gruparea din Ştefan cel Mare.

Atacantul de 26 de ani vine în Liga 1 pentru a o ajuta pe Dinamo să se salveze de la retrogradare. Alb-roşiii au pierdut toate meciurile din 2024 şi au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Astrid Selmani a fost format de Malmo şi a jucat în cupele europene. Cu o cotă de 350.000 de euro, kosovarul a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Selmani se va lupta pentru titularizare cu Hakim Abdallah şi Goncalo Gregorio.

Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu, Eddy Gnahore, Dorian Railean şi Astrit Selmani sunt jucătorii transferaţi de Dinamo în această perioadă de mercato.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și