Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | Reacția lui Marian Aioani după ce și-a „îngropat” echipa. „Am lovit-o prost!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 23:43

Farul – FCSB 0-4 | Reacția lui Marian Aioani după ce și-a „îngropat echipa. „Am lovit-o prost!

Farul a anunţat transferul lui Marian Aioani la Rapid

Hepta

Marian Aioani a fost protagonistul unei gafe de curtea școlii în meciul Farul – FCSB. Portarul lui Gică Hagi i-a pasat direct lui Florin Tănase, care a profitat din plin de ocazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aioani susține că a lovit mingea prost. Portarul lui Gică Hagi a spus că astfel de gafe se întâmplă și în fotbalul mare.

Marian Aioani: „Am lovit-o prost!”

„Pentru noi e o seară care nu ne face cinste. Am reușit să pierdem acest joc. Am pregătit jocul să îi presăm de sus. Mingea trebuia să ajungă la de Nooijer, am lovit-o prost. Nu a fost execuția mea corectă. Sunt prea multe goluri încasate.

Noi am arătat că suntem o echipă care face și faza defensivă foarte bine. Când faci greșeli, adversarul te taxează. Se întâmplă, vedeți și la un nivel mai înalt. Niciodată nu știi ce va urma, din păcate nu am reușit să marcăm și am luat prea multe goluri, dar meciul următor vom trage să câștigăm. Avem o săptămână să analizăm, trebuie să ne gândim la ce am făcut rău în seara asta, trebuie să mergem la Cluj să câștigăm”, a spus Aioani, după meci.

Aioani, gafă halucinantă în Farul – FCSB 0-4

Aioani a încasat patru goluri de la FCSB. Goalkeeper-ul venit de la Chindia a gafat incredibil la ultima reușită a roș-albaștrilor, semnată de Florin Tănase.

Reclamă

Farul a încercat să iasă din apărare cu balonul la picior, dar Aioani a stricat toată construcția. Portarul lui Hagi, aflat în colțul careului, i-a pasat direct lui Florin Tănase. Golgheterul lui FCSB nu a stat pe gânduri și a șutat direct la poartă.

Nu e prima dată când Marian Aioani o comite în acest sezon. Într-un meci cu FC Argeș din finalul sezonului regular, pierdut de Farul cu 0-1, Aioani a avut un plasament prost la golul din lovitură liberă a lui Iasmin Latovlevici.

22 de ani are Marian Aioani. Gică Hagi l-a adus de la Farul vara trecută, liber de contract de la Chindia Târgoviște.

Reclamă 4 / 0/3

Farul – FCSB 0-4

FCSB a umilit Farul, 4-0, la Ovidiu, într-o seară în care jucătorii lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut, iar Florin Tănase a strălucit.

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă. Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

Recomandări
  • Farul – FCSB 0-4
  • Reacția lui Marian Aioani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și