Închide meniul

Farul – FCU Craiova 1-0. Victorie importantă pentru echipa lui Gică Hagi. Campioana României, aproape de podiumul Ligii 1

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 21:52

Reclamă
Farul – FCU Craiova 1-0. Victorie importantă pentru echipa lui Gică Hagi. Campioana României, aproape de podiumul Ligii 1

Gică Hagi a acuzat arbitrajul, după ce Farul a fost învinsă de U Cluj

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Meciul Farul – FCU Craiova 1-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a deschis etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al acestei partide a fost marcat de Ronaldo Deaconu, în minutul 9. După acest rezultat, Farul este pe locul 4 în Liga 1, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova s e află pe poziția a 11-a, cu 27 de puncte.

Farul – FCU Craiova 1-0

Min. 90+5: Final de meci! Farul – FCU Craiova 1-0.

Min. 80: Ocazie uriaşă pentru Craiova! Blănuţă a trimis cu capul lamentabil dintr-o poziţie ideală

Min. 79: Oltenii au reclamat un penalty! Arbitrul central a lăsat jocul să continue după ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR

Reclamă

Min. 68: Ocazie imensă pentru Farul! Grigoryan nu a reușit să îl învingă pe Gurău! A trimis un șut slab, din interiorul careului.

Min. 61: Farul, aproape de un alt gol! Rivaldinho a reluat foarte bine cu capul, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Gurău

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Pauză!

Min. 29: Ratare uriaşă a lui Louis Munteanu! Atacantul Farului a trimis în portarul Gurău, aflat în poziţie de 1 la 1 cu acesta!

Min. 9: Farul – FCU Craiova 1-0! Campioana a deschis scorul rapid! Ronaldo Deaconu a marcat cu un şut perfect de la marginea careului

Min. 2: Ocazie mare pentru Farul Constanța! Luis Munteanu nu a reușit să îl învingă pe Gurău, din câțiva metri! Portarul Craiovei a avut o paradă extraordinară.

Min. 1: A început meciul de la Ovidiu!

Echipele de start pentru duelul dintre Farul Constanța și FCU Craiova:

Farul Constanța: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – Deaconu, Queiros, Grameni – Rivaldinho, Munteanu, Budescu

Reclamă

Rezerve: Mușat, Boli, Vînă, Grigoryan, Henrique, Nedelcu, N. Popescu, Grosu, Dănuleasa, Andronache, Cojocaru, Ganea
Absenți: Sîrbu, Băluță, Benchaib (accidentați)
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Albu – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu

Rezerve: Popa, Kvakic, Mascarenhas, Asamoah, Ilie, Pop, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Absenți: Buta, Van Durmen (accidentați)
Antrenor: Giovanni Costantino

Stadion: Academia „Gheorghe Hagi”. Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești). A1: Romică Bîrdeş (Piteşti), A2: Valentin Dumitru (Gherghiţa). VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti), AVAR: Valentin Avram (București)

Înainte de acest duel, echipa lui Gică Hagi vine după duelul cu Universitatea Craiova, pe care l-a câștigat, în deplasare, cu scorul de 2-1. FCU Craiova și-a pierdut partida din prima etapă a anului 2024, scor 3-4, după un „thriller” cu Rapid, jucat în Giulești.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, clubul patronat de Adrian Mititelu a învins-o categoric pe campioană, cu scorul de 4-0.

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibec la Farul

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibec la Farul. Atacantul era dispus să se transfere în Liga 1, sub comanda lui Gică Hagi, în această iarnă, însă acest lucru nu mai este posibil, deoarece campioana nu a făcut niciun demers în privinţa revenenirii vârfului în fotbalul românesc.

Denis Alibec a fost transferat de Muaither, la începutul sezonului. Atacantul a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Gică Hagi în sezonul trecut, sezon în care Farul a cucerit titlul în Liga 1.

Conform prosport.ro, Denis Alibec nu va reveni la Farul în această iarnă. Atacantul a aşteptat ca oficialii constănţeni să facă o propunere oficială pentru un eventual împrumut al său, până la finalul sezonului, însă acest fapt nu s-a întâmplat.

În aceste condiţii, Denis Alibec va accepta probabil oferta actualului său club, de a-şi prelungi contractul, şi va încerca să prindă lotul pentru EURO 2024 de la formaţia din Qatar.

În această iarnă, oficialii de la Farul s-au declarat dispuşi să îl transfere din nou pe Denis Alibec. Gică Popescu, preşedintele constănţenilor, a precizat că îl aşteaptă cu braţele deschise pe atacantul de 33 de ani, însă revenirea sa la Farul nu mai este posibilă acum. Discuţiile s-au finalizat fără ca deţinătoarea titlului din Liga 1 să înainteze o ofertă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și