Închide meniul

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibec la Farul! Ce se întâmplă cu atacantul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 8:30 / Actualizat: 26 ianuarie 2024, 11:18

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibec la Farul! Ce se întâmplă cu atacantul

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibe la Farul

Denis Alibec, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibec la Farul. Atacantul era dispus să se transfere în Liga 1, sub comanda lui Gică Hagi, în această iarnă, însă acest lucru nu mai este posibil, deoarece campioana nu a făcut niciun demers în privinţa revenenirii vârfului în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost transferat de Muaither, la începutul sezonului. Atacantul a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Gică Hagi în sezonul trecut, sezon în care Farul a cucerit titlul în Liga 1.

S-au încheiat negocierile pentru revenirea lui Denis Alibec la Farul

Conform prosport.ro, Denis Alibec nu va reveni la Farul în această iarnă. Atacantul a aşteptat ca oficialii constănţeni să facă o propunere oficială pentru un eventual împrumut al său, până la finalul sezonului, însă acest fapt nu s-a întâmplat.

În aceste condiţii, Denis Alibec va accepta probabil oferta actualului său club, de a-şi prelungi contractul, şi va încerca să prindă lotul pentru EURO 2024 de la formaţia din Qatar.

În această iarnă, oficialii de la Farul s-au declarat dispuşi să îl transfere din nou pe Denis Alibec. Gică Popescu, preşedintele constănţenilor, a precizat că îl aşteaptă cu braţele deschise pe atacantul de 33 de ani, însă revenirea sa la Farul nu mai este posibilă acum. Discuţiile s-au finalizat fără ca deţinătoarea titlului din Liga 1 să înainteze o ofertă.

Reclamă

În acest sezon, Denis Alibec a bifat 12 meciuri la Muaither. Atacantul naţionalei a reuşit să marcheze şi patru goluri pentru formaţia din Qatar, şi a oferit şi două pase decisive. Alibec este cotat, conform site-urilor de specialitate, la 800.000 de euro, iar contractul cu Muaither îi va expira la finalul acestui sezon.

Denis Alibec are un singur regret în 2023

Alibec a dezvăluit şi că le-a propus jucători români celor de la Muaither, formaţia la care evoluează în Qatar. În plus, el a recunoscut că le simte lipsa foştilor colegi de la Farul Constanţa, dar încă nu au existat discuţii în privinţa unei posibile reveniri la formaţia de pe malul mării. De asemenea, singurul regret al lui Alibec din acest an este că nu şi-a putut ajuta foştii coechipier în preliminariile Europa League.

„Pierdem. E greu acolo. Dar cu antrenorul nou am început să jucăm mai bine, să ne batem cu oricare echipă. Din ianuarie sperăm să câștigăm. Așa am înțeles. Le-am propus români (n.r. să fie transferați la echipă). Nu vă spun care! O să vedeți dacă vor veni.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. 2023, cel mai bun an din cariera ta?) Da, mai ales că am luat și campionatul, ne-am calificat și la EURO. Mai mult de atât ce îmi pot dori? Timpul trece repede, trebuie să ne pregătim și să fim cu capul acolo. Să fim toți sănătoși.

E o grupă OK, se putea mai rău. Mergem să ne batem cu ei de la egal la egal și să vedem care se califică mai departe. Da, cu siguranță, trebuie să avem încredere. Am vorbit și cu staff-ul și cu restul colegilor. Suntem încrezători și vom merge acolo să facem o pregătire bună.

Să trăiască momentul și să dea totul pe teren. Altă șansă e greu să se mai ivească.

Cu mine nu știu ce se va întâmpla. Am un contract și nu pot pleca. Le simt lipsa (n.r. celor de la Farul). Îmi doream să joc și turul de calificare de Europa League, dar asta a fost să fie.

Nu e nicio discuție deocamdată (n.r. să mă întorc la Farul în iarnă). Mă uit la meciuri. Surprinzător, 10 puncte pentru FCSB. Să vedem acum”, a declarat Denis Alibec, citat de sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și