Închide meniul

Farul – Petrolul 2-0. Louis Munteanu și Denis Alibec au făcut show! Trupa lui Gică Hagi s-a distanțat în fruntea Ligii 1

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 22:01

Reclamă
Farul – Petrolul 2-0. Louis Munteanu și Denis Alibec au făcut show! Trupa lui Gică Hagi s-a distanțat în fruntea Ligii 1

S-a stabilit echipa ideală a sezonului regular din Liga 1

Gică Hagi este pe primul loc în Liga 1 cu Farul / Hepta

Farul – Petrolul 2-0. Formația lui Gică Hagi a câștigat fără niciun fel de problemă duelul cu „lupii galbeni” și și-a consolidat primul loc în Liga 1. Echipa din Constanța are acum un avans de 5 puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului 2. Ardelenii vor juca mâine împotriva lui FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost dominat încă de la început elevii lui Gică Hagi, care au avut posesia și au atacat poarta adversă din primele minute.

Farul – Petrolul 2-0. Louis Munteanu și Denis Alibec au făcut show! Trupa lui Gică Hagi s-a distanțat în Liga 1

Insistența a dat roade în minutul 28, atunci când Louis Muntenau a deschis scorul din interiorul careului, după o combinație frumoasă cu Denis Alibec.

Lucrurile nu au stat diferit nici în repriza secundă, iar Farul a mai înscris o dată. Gicu Grozav l-a faultat în careu pe Denis Alibec, iar golgheterul Farului a transformat fără emoții lovitura de penalty.

Petrolul a încercat să revină pe final de meci, dar fără succes. Astfel, Farul Constanța ajunge la 55 de puncte și conduce clasamentul din Liga 1. Petrolul rămâne pe locul 7, cu 33 de puncte adunate.

Reclamă

Farul – Petrolul 2-0, LIVE TEXT

Min 58.: GOOOL Farul! Denis Alibec înscrie din penalty!

Min. 28: GOOOL Farul! Louis Munteanu deschide scorul după o pasă primită de la Denis Alibec.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Farul este în căutarea celui de-al patrulea meci consecutiv fără eşec în Liga 1. Constănţenii vin după o remiză înregistrată pe terenul celor de la FC Argeş, scor 0-0.

De cealaltă parte, Petrolul a obţinut prima victorie din acest an în runda trecută. „Lupii galbeni” au învins-o pe Hermannstadt, scor 3-2, la primul meci după plecarea lui Nae Constantin.

„Lupii galbeni” sunt pe locul şapte în Liga 1, la patru puncte distanţă de ocupanta ultimului loc de play-off, Sepsi.

În partida tur, desfăşurată pe stadionul „Ilie Oană”, Farul s-a impus categoric cu scorul de 3-1. În acea partidă, marcatorii constănţenilor au fost Denis Alibec („dublă”) şi Enes Sali, în timp ce pentru ploieşteni a însris Gabi Tamaş.

Echipele de start:

FARUL: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, T. Băluță – A. Mazilu, D. Alibec, L. Munteanu
REZERVE: Buzbuchi – Baravykas, Sîrbu, Boli, Grameni, Casap, Mateus, Sali, Morar
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

PETROLUL: Leitner – Meijers, Mathaus, Papp – Borța, Seto, Jair, Țicu – Pashov, R. Moldoveanu, G. Grozav
REZERVE: Vâlceanu – C. Achim, Tudor, Bucur, Doua, M. Bratu, L. Dumitriu, Purtic, Rădulescu
ABSENȚI: Huja (accidentat), Irobiso (suspendat)
ANTRENOR: Florin Pârvu

Reclamă

Paul Papp, primele declaraţii după ce a semnat cu Petrolul

Paul Papp a avut o declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul Ploiești. Fundașul „lupilor galbeni” a dezvăluit motivul pentru care a acceptat oferta celor din Ploiești.

Totodată, Paul Papp a vorbit despre revederea cu Constantin Budescu, dar și despre șansele Petrolului să câștige următorul meci de campionat în compania liderului Farul Constanța.

După ce a plecat de la Universitatea Craiova, fundașul și-a găsit repede echipă, formația prahoveană fiind interesată de serviciile sale.

„Petrolul m-a dorit foarte mult, m-a dorit de foarte mult timp, de acum vreo două săptămâni…mi-am dat cuvântul că o să vin aici și asta am făcut! Este foarte important să te dorească cineva pentru a avea succes în ceea ce faci.

Pe Budescu îl știu de atâția ani, cred că de vreo 16-17 ani îl cunosc. Știu că își dorește să câștige fiecare partidă, câteodată îți iese, câteodată nu, ca-n fotbal! Mă bucur ca îl am alături de mine. Toți de aici sunt niște jucători și niște oameni extraordinari. Au contat și ei în venirea mea aici.

(n.r. cum sunt duelurile cu alibec?) Cred că va fi un duel care pe care, îmi plac duelurile tari! Îl cunosc foarte bine și sper să am câștig de cauză eu”, a declarat Paul Papp la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și