Închide meniul

Farul – Sepsi 2-0. „Regele” Gică Hagi își betonează poziția de lider! Victorie fără emoții pentru constănțeni

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 22:28 / Actualizat: 17 martie 2023, 21:58

Farul – Sepsi 2-0. Regele” Gică Hagi își betonează poziția de lider! Victorie fără emoții pentru constănțeni

Farul - Sepsi live text de la ora 20:30

Gică Hagi / Hepta

Farul Constanța a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, în etapa a 28-a din Liga 1. Golurile partidei au fost marcate de Băluță și Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 61 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate, la cinci lungimi față de ocupanta locului 2, CFR Cluj. În timp ce Sepsi ocupă locul 6, cu 41 de puncte.

Clasamentul Ligii 1 / Flashscore

Farul – Sepsi 2-0

Min. 90+5. Final de meci!

Min 72: Ocazie pentru Denis Alibec! Starul lui Gică Hagi a scăpat singur cu Began, a încercat să dribleze portarul, dar s-a dus în lateral prea mult și n-a mai putut șuta cu forță la poartă.

Captură OrangeSport

Min 68: Ocazie pentru Denis Alibec. A scăpat din marcaj şi a şutat din poziţie ideală. Mingea a trecut puţin pe lângă poartă!

Reclamă

Min 59: David Kiki a înscris din semi-foarfecă, dar reușita a fost anulată pentru offside.

Min 45+3: Farul – Sepsi 2-0. Adrian Mazilu a marcat un gol de poveste! A luat o acţiune pe cont propriu şi a înscris cu un şut la colţul lung. Portarul lui Sepsi nu a avut nicio şansă!

Min 22:  Farul – Sepsi 1-0. GOOLLL Farul! Tudor Băluță a înscris cu un voleu din careu, după o minge respinsă de Ciobotariu din fața lui Alibec. Tușierul a arătat offside la Alibec, dar Cătălin Popa l-a ignorat și a arătat centrul terenului. Golul a fost ulterior validat și de VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1. A început meciul!

Farul: Aioani – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Mazilu
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Borza, Nedelcu, Grobry, Casap, Morar, Mateus Barbosa, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi: Began – D. Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, R. Ispas – N. Păun, Papa – I. Gheorghe, Achahbar, Ștefănescu – Rondon
Rezerve: Niczuly, Dumitrescu, Dobozi, Aganovic, Francisco Junior, Matei, Grigore, Safranko, Kocsis
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul vine după o victorie, în campionat, contra celor de la UTA Arad, scor 1-0. Trupa de la malul mării nu concepe altceva decât o victorie, în meciul de diseară, deoarece își dorește să-și consolideze poziția de lider. De cealaltă parte, Sepsi a obținut o victorie, în ultima etapă de Liga 1, împotriva sibienilor de la FC Hermannstadt, scor 2-1.

Farul are cel mai bun atac din România. Jucătorii lui Gică Hagi au înscris deja 50 de goluri şi trece printr-un moment excelent. Liderul din Liga 1 are cinci meciuri la rând fără înfrângere. O serie similară are şi gruparea din Sfântu Gheorghe.

În partida tur, Farul s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Louis Munteanu.

Galeria Farului, foc de artificii la 3 noaptea la hotelul unde e cazată Sepsi

Ultraşii Farului au ales modelul lui Liverpool dinaintea meciului cu Real Madrid şi au făcut gălăgie mare la hotelul unde oaspeţii dormeau la 3 noaptea. Un foc de artificii a surprins pe toată lumea, intenţia dobrogenilor fiind să îi deranjeze pe jucătorii lui Bergodi. „Somn uşor, dragi maghiari!”, a fost mesajul gazdelor.

Reclamă

Sepsi are nevoie de puncte la Constanţa, ţinând cont că în următoarele meciuri le va întâlni pe CFR Cluj şi pe FCSB. Astfel că avantajul de cinci puncte în faţa oltenilor lui Mititelu nu este unul liniştitor. Craiovenii joacă cu Chindia şi Hermannstadt, în deplasare, şi cu Botoşani, pe teren propriu.

Gică Hagi: „Nu ne ferim să spunem că merităm! Suntem cea mai bună echipă!”

„O respectăm pe CFR, respectăm și pe celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, cât de bine o facem. Am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, că suntem acolo și suntem foarte buni.

Întâlnim o echipă valoroasă, care joacă un fotbal foarte bun, făcând ambele faze. A marcat goluri multe și îi place să aibă mingea. În atac, joacă destul de combinativ, are jucători mobili. Jocul nostru trebuie să fie cel știut de toți, bazat atât pe posesie, cât și pe presiune.

Trebuie să știm să desfacem sistemul defensiv advers, să ne impunem și să dăm rimul și intensitatea jocului. Am venit bine de la Arad, cu o victorie, iar spiritul nostru e foarte bun. I-am văzut conectați pe băieți, își doresc foarte mult și sperăm ca mâine (n.r. azi) să facem un meci foarte bun, luând cele trei puncte, care sunt importante în lupta pe care o avem.

Ambele echipe au nevoie de puncte și cred că va ieși un meci interesant. Meciurile noastre cu Sepsi au fost mereu echilibrate. Echipa din Sfântu Gheorghe e periculoasă, trebuie să facem un meci complet”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Recomandări
  • Farul – Sepsi live text de la ora 20:30

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și