Închide meniul

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul: „Nu ne ferim să spunem că merităm! Suntem cea mai bună echipă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 17:14

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul: Nu ne ferim să spunem că merităm! Suntem cea mai bună echipă!”

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul! Antrenorul celor de la Farul Constanța a avut un discurs ferm cu privire la obiectivul pe care echipa sa îl are în actualul sezon. În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 58 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, Farul o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Ghorghe. Meciul este programat marți, de la ora 20:30.

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi este de părere că, în momentul de față, Farul este cea mai bună echipă din campionat. Ba mai mult, spune că formația de la malul mării merită să câștige titlul de campioană.

„O respectăm pe CFR, respectăm și pe celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, cât de bine o facem. Am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, că suntem acolo și suntem foarte buni”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Reclamă

Gică Popescu, cuvinte de laudă pentru Adrian Mazilu

Adrian Mazilu este noua „vedetă” de la Farul Constanța, iar Gică Popescu a vorbit la superlativ despre acesta.

„Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! Nu ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget”, a declarat Gică Popescu, președintele Farului Constanța, pentru Prima Sport. 

A fost un sentiment foarte frumos pentru că am reușit să intru și să aduc victoria. A fost un meci foarte frumos, cu o atmosferă foarte frumoasă.

Ne motivăm la fiecare meci, pentru că suntem acolo sus. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem acolo unde ne este locul.

Credeam, pentru că muncesc foarte mult la antrenamente. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult cu goluri și pase de gol.

Ne dă multă încredere. Urmează două meciuri foarte grele, cu o deplasare lungă. Nu contează cine intră. Toți atacanții sunt buni și trebuie să facem toți față. Atacanții aduc victoria”, a declarat Adrian Mazilu, la finalul partidei UTA Arad – Farul 0-1, în care a marcat golul victoriei pentru echipa sa.

Adrian Mazilu, în vârstă de numai 17 ani, are evoluții foarte bune la Farul, marcând trei goluri în nouă partide jucate,

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și