Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Gabi Iancu, în depresie: „Am fost 0 pe apărare! Parcă jucau singuri”. Cuvântul interzis în vestiarul lui Gică Hagi: „Nu îl folosim!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 aprilie 2022, 23:08

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Gabi Iancu, în depresie: „Am fost 0 pe apărare! Parcă jucau singuri. Cuvântul interzis în vestiarul lui Gică Hagi: „Nu îl folosim!

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gabi Iancu

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Gabi Iancu a fost complet debusolat după înfrângerea usturătoare suferită în fața oltenilor. Atacantul lui Gică Hagi a fost extrem de sincer, spunând că echipa sa „a fost 0” pe faza defensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul de la Ovidiu. Atacantul Farului a avut un discurs sincer, în care a spus că „Universitatea Craiova parcă juca singură”.

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Gabi Iancu, în depresie după eșecul umilitor: „Am fost 0 pe apărare! Parcă jucau singuri”

Întrebat dacă există frustrare în echipa lui Gică Hagi, ca urmare a intrărilor dure din timpul meciului, Iancu a spus că acel cuvânt nu este folosit în vestiarul constănțenilor.

„În prima repriză… nu știu dacă am mai trăit așa ceva. Să ataci atât de mult, iar ei nici nu știu dacă au avut vreo ocazie. Și după 10 minute am început să luăm gol foarte ușor. Defensiv, astăzi am fost 0. Nu cred că am făcut cele mai bune decizii dacă am luat 3 goluri în 4 atacuri. Nici nu știu dacă au fost 4 atacuri. Înseamnă că au o echipă foarte bună dacă au avut 3-4 faze și au dat 3 goluri. Nu știu ce să zic.

Mi s-a părut că a fost foarte ușor pentru Craiova. Zici că jucau singuri pe contraatac. Ne băteam cu Craiova în clasament, acum trebuie să terminăm în fața Voluntariului. Nu prea folosim cuvântul ăsta (n.r. – frustrare). N-avem atacant acum, dar avem jucători care pot intra acolo, poate în alt sistem (n.r. – în locul lui Adrian Petre, care a fost eliminat). Mister va decide.”, a declarat Gabi Iancu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Reacția lui Gică Hagi

Gică Hagi s-a arătat total debulosat după cel mai slab meci al sezonului făcut de echipa lui. Antrenorul constănțenilor l-a pierdut și pe „talismanul” Jefte Betancor.

„Craiova e o echipă puternică, cu atitudine, determinare. Și noi cred că am făcut mai puține ofensiv și defensiv. Ei au tras la poartă, noi nu am tras, spațiu mare între jucători. Și noi am atacat, important e să faci bine și faza defensivă, dar aici am suferit. În fotbal trebuie să le faci pe ambele foarte bine, mai ales când joci cu o echipă așa cum e Craiova.

(n.r.- despre intrările lui Papp la Jefte) Eu nu pot să interpretez, au fost două situații la limită, clare. Nu vreau să comentez, îmi văd de lucru. Știu doar că au existat.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.- despre Adi Petre) Fiecare meci pentru fiecare e un test, vedem dacă a trecut examenul, vedem ce trebuie făcut. Petre nu a fost huiduit de tribună, chiar dacă a fost, e normal să vină, suporterul e normal să fie supărat. Vom vedea ce va fi cu Jefte, n-am vorbit nici cu doctorii. O să încercăm să facem o echipă să jucăm”, a spus Gică Hagi, după meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și