Închide meniul

Farul – UTA 2-2. Campioana României, pe loc de play-off după nebunia de la Ovidiu

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 21:58

Reclamă
Farul – UTA 2-2. Campioana României, pe loc de play-off după nebunia de la Ovidiu

Farul UTA 2-2

Farul Constanţa / Hepta

Farul – UTA 2-2. Partida a contat pentru o restanță din etapa a 5-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După rezultatul de egalitate înregistrat la Ovidiu, Farul a urcat pe locul al 5-lea în Liga 1, cu 20 de puncte. De cealaltă parte, arădenii sunt pe locul 14, cu 12 puncte.

Farul – UTA 2-2

Min 90+5: Final de meci!

Min. 85: Fază controversată! Louis Munteanu a lovit cu cotul şi a primit doar cartonaşul galben

Min 69: Ocazie pentru Farul! Budescu a trimis un șut din afara careului care a fost respins de Iacob.

Reclamă

Min 50: Farul – UTA 2-2! Artean a restablit egalitatea, după un corner. Acesta a profitat de o greșeală în apărare oaspeților și a trimis mingea, cu piciorul, în poarta echipei lui Mircea Rednic.

Min 45: Pauză!

Min 37: Ocazie uriașă pentru Farul! Gustavo a trimis mingea cu capul, pe spațiul porții, dar Iacob a avut o intervenție de senzație.

Reclamă 4 / 0/3

Min 27: Farul – Uta 1-2! După o cursă senzațională a lui Ofosu, Fabry a înscris în poarta campioanei, din interiorul careului!

Min 24: Farul – UTA 1-1! Rivaldinho a înscris în poarta oaspeților! Brazilianul a trimis o lovitură puternică de cap și a profitat de greșeala lui Iacob! Balonul a trecut printre picioarele portarului arădean.

Min 6: Farul – UTA 0-1! Micovschi a deschis scorul, cu o execuție simplă, în colțul drept al porții lui Aioani

Min 1: A început duelul de la Ovidiu!

Farul: Aioani – Sârbu, K. Boli, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Gustavo Costa, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, Diogo Quieros, G. Marins, N. Popescu, Borginho, Enes Sali, L. Munteanu, Iustin Doicaru
Antrenor: Gheorghe Hagi

UTA Arad: F. Iacob – D. Rodrigues, Conte, Benga, Abeid – Freitas – Micovschi, Fabry, C. Mihai, Ofosu – G. Cooper
Rezerve: Kucher, Stolnik, Carp, Stahl, R. Pop, Herald Marku, Omondi, Căpușă, Luckassen
Antrenor: Mircea Rednic

Farul a remizat în etapa trecută, în duelul cu U Cluj. Campioana este neînvinsă de patru runde, perioadă în care a obținut trei victorii și un egal.

Reclamă

Trupa lui Gică Hagi are 19 puncte, după 12 etape disputate, iar înaintea meciului restant cu UTA, constănțenii sunt pe locul 7 în Liga 1, la egalitate cu Petrolul și Hermannstadt.

De cealaltă parte, UTA este pe locul 11 în Liga 1, după 12 meciuri disputate. Arădenii lui Mircea Rednic au remizat în ultimele patru etape, cu Rapid, Petrolul, Voluntari și Botoșani.

În sezonul trecut, Farul a câștigat ambele partide. Constănțenii s-au impus cu 2-0 în tur, iar returul a fost câștigat cu 1-0.

Gică Hagi, mesaj superb pentru Mircea Rednic înainte de Farul – UTA

Gică Hagi i-a transmis un mesaj superb lui Mircea Rednic, înaintea duelului dintre Farul şi UTA. „Regele” a declarat că se va duela cu un bun prieten, alături de care a crescut.

Înaintea duelului cu Mircea Rednic, Gică Hagi s-a plâns de probleme de lot. Concret, accidentarea lui Dragoş Nedelcu a recidivat, iar acesta nu va fi apt pentru meciul cu UTA.

„Jucăm împotriva unui bun prieten (n.r. Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole.

Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie.

Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și