Închide meniul

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 20:32

Reclamă
Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie perfectă înainte de startul sezonului

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua

Gică Hagi / Profimedia

Farul a înregistrat o victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua. Echipa lui Gică Hagi nu a avut nicio emoţie şi s-a impus cu 3-0 în duelul cu „militarii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a dat o „repetiţie” perfectă, înainte de startul sezonului de Liga 1. În prima etapă, constănţenii vor primi vizita nou-promovatei Unirea Slobozia.

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua

Duelul amical dintre Farul şi CSA Steaua s-a disputat pe terenul Academiei Hagi. Golurile au fost marcate de Narek Grigorian (35), Alin Cocoş (80), jucător născut în 2006, şi de Iustin Doicaru (88), născut în 2007.

Farul a început cu Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, Gustavo Marins, Cr. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigorian, Rivaldinho, I. Cojocaru. Au mai jucat: Ducan – Cercel, Martinovic, Duţu, Dănuleasă, Lazăr, N. Popescu, Banu, Grosu, Doicaru, Cocoş, Andronache, Bodişteanu, Băsceanu.

CSA Steaua a aliniat următoarea formulă: Horia Iancu – Florin Răsdan, Dean Beţa, Rober Sierra, Adrian Ilie – Rareş-Ionuţ Maeschi, David Matei, Adrian Pop, Rareş Enceanu – Adi Popa, Alexandru Dane. În repriza a doua, Daniel Opriţa i-a utilizate pe Rafael Munteanu (Adrian Frănculescu) – Stephan Drăghici, Daniel Vîrtej, Mihai Kereki, Gabriel Nedelea – David Păcuraru, Daniel Iglesias, Alin Raicu, Răzvan Florea – Bogdan Chipirliu, Ignacio Heras.

Reclamă
Reclamă 4

La Farul nu au putut evolua, din cauza accidentărilor, Ionuţ Larie, Mihai Bălaşa, Alexandru Stoian şi Valentin Dumitrache, în timp ce Gabriel Iancu şi Gabriel Buta se află în perioada de refacere tot după accidentări.

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Formația de la malul mării continuă campania de achiziții cu o nouă lovitură.

Jucătorul transferat este un produs al academiei FCSB. A evoluat la mai multe formații, sub formă de împrumut, timp de 4 ani, iar, ulterior, a fost cedat definitiv de campioană.

Reclamă

Este vorba despre portarul Răzvan Ducan, devenit cunoscut pentru faptul că a fost titluar în uluitorul meci Backa Topola – FCSB, din preliminariile Europa League, din 2020.

La momentul respectiv, roș-albaștrii au fost „loviți” de pandemia de coronavirus, iar o mare parte a lotului nu a fost disponibilă pentru meci.

Astfel, Ducan a fost titularizat și a încasat nu mai puțin de 6 goluri de la formația din Serbia, într-o partidă record, încheiată cu scorul de 6-6, după prelungiri. În cele din urmă, FCSB s-a calificat după loviturile de departajare.

Acum, după ce în sezonul trecut a evoluat la FC Botoșani, Gică Hagi a decis să îl aducă la Farul Constanța.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:41

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a eliminat pe Alexander Zverev, după ce a fost condus de german cu 2-0 la seturi!

21:16

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

21:12

Federico Piovaccari, anunţ „şoc” înainte de dubla FCSB – Virtus: „Mă retrag din fotbal pe Ghencea”! Şi-a ales noua meserie

20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

20:32

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

20:19

Elina Svitolina a plâns după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon: „O zi foarte grea”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și