Închide meniul

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 15:44

Reclamă
Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul!

Gică Hagi / Profimedia

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Formația de la malul mării continuă campania de achiziții cu o nouă lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul transferat este un produs al academiei FCSB. A evoluat la mai multe formații, sub formă de împrumut, timp de 4 ani, iar, ulterior, a fost cedat definitiv de campioană.

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul!

Este vorba despre portarul Răzvan Ducan, devenit cunoscut pentru faptul că a fost titluar în uluitorul meci Backa Topola – FCSB, din preliminariile Europa League, din 2020.

La momentul respectiv, roș-albaștrii au fost „loviți” de pandemia de coronavirus, iar o mare parte a lotului nu a fost disponibilă pentru meci.

Astfel, Ducan a fost titularizat și a încasat nu mai puțin de 6 goluri de la formația din Serbia, într-o partidă record, încheiată cu scorul de 6-6, după prelungiri. În cele din urmă, FCSB s-a calificat după loviturile de departajare.

Reclamă
Reclamă 4

Acum, după ce în sezonul trecut a evoluat la FC Botoșani, Gică Hagi a decis să îl aducă la Farul Constanța.

„Farul Constanța a ajuns la un acord cu jucătorul Răzvan Ducan, care a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani cu formația alb-albastră.

Născut la 9 februarie 2001 (23 ani), Răzvan Ducan evoluează pe postul de portar, are 1.92m, este format de Unirea Petrolul Videle și apoi FCSB, iar în carieră a mai evoluat pentru FC Argeș, AFC Turnu Măgurele, CS Mioveni și ultima dată pentru FC Botoșani.

Reclamă

Este fost internațional de tineret al României.

Mult succes și cât mai multe realizări alături de Farul, Răzvan !”, au anunțat oficialii clubului Farul, pe rețelele de socializare.

Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat

Bănel Nicoliţă nu s-a mai putut abţine şi a dat de pământ cu contestatarii celui mai bun marcator al naţionalei României, care este la egalitate cu Adi Mutu.

”Hai să fim și noi români, să nu mai fim cârcotași, ne-am săturat de oamenii aștia cârcotași. Văd multe declarații și despre domnul Hagi, și despre toată lumea, oamenii nu mai apreciază oameni. Nu ai voie să îl ataci pe domnul Hagi, nu ai voie! E regele nostru. E omul nostru. E icoana noastră.

Nu ai voie. Nu poți să îl critici pe Hagi. Pentru ce? Că are o părere. Că a zis că iese din grupe. Nu e normal să crezi? Domnul Hagi așa a câștigat campionatul, pentru că el a crezut, alții nu au crezut în el”, a declarat Bănel Nicoliță pentru iamsport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și