Închide meniul

Fază controversată în CFR Cluj – FCSB. Roş-albaştrii au cerut penalty, dar nu l-au convins pe Radu Petrescu. Ce a făcut Ermal Krasniqi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 21:47

Fază controversată în CFR Cluj – FCSB. Roş-albaştrii au cerut penalty, dar nu l-au convins pe Radu Petrescu. Ce a făcut Ermal Krasniqi

Fază controversată în CFR Cluj - FCSB

Deian Sorescu a cerut henţ la Ermal Krasniqi / Captură Digisport

A fost o fază controversată în meciul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au cerut penalty în minutul 23, la o minge respinsă de Ermal Krasniqi. Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut a centrat în careu, pentru Deian Sorescu, dar Krasniqi a reuşit să îi ia faţa rivalului său şi a respins cu piciorul. Mingea a părut să îi atingă şi mâna, moment în care toţi fotbaliştii de la FCSB au cerut lovitură de la 11 metri.

Fază controversată în CFR Cluj – FCSB

„Centralul” a lăsat jocul să continue, mai ales după ce nici tuşierul nu a intervenit. Mai mult, CFR Cluj a scăpat pe contraatac şi chiar Krasniqi putea duce scorul la 2-0. Nu a mai ajuns la pasa primită de la marcatorul primului gol, Birligea.

Jucătorii de la FCSB au aşteptat să fie ajutaţi din cabina VAR, dar Radu Petrescu nu a primit indicaţii că s-ar fi produs vreo infracţiune. Pe reluări pare că balonul i-ar fi sărit din picior în mână lui Krasniqi.

Fază controversată în CFR Cluj - FCSB. Roş-albaştrii au cerut penalty
Fază controversată în CFR Cluj – FCSB. Roş-albaştrii au cerut penalty

Jucătorii vicecampioanei au mai cerut o lovitură liberă şi la ultima fază a primei reprize. David Miculescu a reluat peste transversală, din 4 metri. Atacantul de la FCSB a căzut la pământ. Arbitrii din camera VAR au verificat dacă Scuffet l-a faultat, dar au decis că nu a fost vorba de fault.

Reclamă
Jucătorii de la FCSB au cerut din nou penalty

Radu Petrescu este ajutat, în Gruia, de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar rezervă este Iulian Dima.

Cum au arătat echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă 4 / 0/3

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu a dat o declaraţie scurtă înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Antrenorul echipei campioană a vorbit despre Ciprian Deac, titularizat în ultimul moment, dar şi despre principala lui temere legată de derby.

Dan Petrescu a spus că a fost nevoit să îl titularizeze pe Ciprian Deac pentru că Boateng s-a accidentat. Petrescu s-a temut doar în ceea ce priveşte rezultatul, fiind un meci foarte important atât pentru echipa lui, cât şi pentru FCSB.

Nu-i pentru mine un meci deosebit, e un meci deosebit pentru clubul CFR. E un meci cu presiune maximă pentru ambele echipe. Eu sper ca publicul să ne ajute şi echipa să arate bine.

Vedem la meci. Deac s-a recuperat în ultimul moment şi va trebui să joace pentru că Boateng s-a accidentat. Cel mai important e rezultatul. De asta mi-e teamă, de rezultat. Atuul nostru e să fim uniţi şi să jucăm pentru echipă„, a declarat Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FCSB pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și