Închide meniul

Fază controversată în UTA – FCSB! George Găman le-a acordat penalty arădenilor, după o intervenţie a lui Alexandru Pantea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 22:05

Fază controversată în UTA – FCSB! George Găman le-a acordat penalty arădenilor, după o intervenţie a lui Alexandru Pantea

Fază controversată în UTA - FCSB

Intervenţia lui Alexandru Pantea, pentru care a fost sancţionat cu penalty şi cartonaş galben / Captură Orange Sport

A fost o fază controversată în meciul UTA – FCSB, din etapa a 7-a a Ligii 1. George Găman a decis să le acorde penalty arădenilor lui Mircea Rednic, după o intervenţie în propriul careu al lui Alexandru Pantea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 13, mingea a ajuns la Albert Stahl care nu a stat pe gânduri şi a şutat violent. Pantea a respins in extremis din faţa porţii şi jocul a fost lăsat să continue, chiar dacă jucătorii şi fanii gazdelor au cerut lovitură de la 11 metri.

Fază controversată în UTA – FCSB

În cele din urmă, Stahl a încercat să înscrie ca Diego Armando Maradona, cu mâna, şi a primit cartonaş galben. „Centralul” partidei a aşteptat o decizie din cabina VAR şi a fost sfătuit să revină faza iniţială.

George Găman s-a dus la marginea terenului şi a fost nevoit să aştepte, din cauza faptului că sistemul VAR nu funcţiona. După câteva zeci de secunde, au apărut imaginile pe ecran şi a revăzut intervenţia lui Pantea. A urmărit mai multe reluări şi a decis să acorde penalty pentru UTA.

Hotărârea lui Găman i-a surprins pe comentatorii partidei. „Eu nu aş fi dat!„, a concluzionat unul dintre ei. George Găman i-a acordat şi cartonaş galben lui Pantea, considerând că acesta a făcut henţ.

Reclamă

Slovacul Andrej Fabry a fost cel care şi-a asumat răspunderea executării penalty-ului. Mijlocaşul de 26 de ani l-a învins cu uşurinţă pe Târnovanu şi a restabilit egalitatea în minutul 18. Florinel Coman reuşise să o deschidă scorul în minutul 4.

Ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct

„Puriul” este sigur că vicecampioana României are probleme în defensivă şi că poate obţine o victorie în partida care închide etapa a 7-a a.

În luna aprilie, UTA a învins-o cu 3-1 pe FCSB. Laszlo Balint era atunci pe banca arădenilor.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să nu fim optimişti? Jucăm cu echipa care nu a pierdut, o echipă care şi-a propus să câştige campionatul, jucăm pe stadionul plin. Avem numai de câştigat din meciul acesta. Suporterii au ajutat şi au împins echipa spre victorie, sperăm să fie la fel şi azi, mai ales că e cu FCSB-ul.

Ei au şi multe chestii pozitive, au jucători cu calitate, dar au şi probleme în apărare. Normal că încercăm (n.r. să speculeze), dar sperăm să o facem mai bine decât în ultimul meci. Atunci a fost la fel, o echipă cu jucători de atac foarte buni şi probleme în apărare.

Orice victorie e frumoasă şi dulce şi mai ales când joci cu echipa de pe primul loc„, a declarat Mircea Rednic la orangesport.ro.

FCSB a câştigat toate cele cinci partide disputate în această ediţie a Ligii 1. A încasat 3 goluri, capitol la care numai Sepsi stă mai bine.

Cum au arătat echipele de start la UTA – FCSB

UTA: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, Markov, Abeid – Fabry, Marku, Freitas – R. Pop, Cooper, Stahl
Rezerve: Kucher – Benga, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu, R. Stanciu, Holst, C. Mihai, Vucenovic
Antrenor: Mircea Rednic

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Gogescu, Lixandru, Ngezana, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și