Închide meniul

Fază controversată la Hermannstadt – U Cluj! Daniel Popa ar fi fost faultat în careu, dar a primit galben pentru simulare!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 20:10

Reclamă
Fază controversată la Hermannstadt – U Cluj! Daniel Popa ar fi fost faultat în careu, dar a primit galben pentru simulare!

Fază controversată la Hermannstadt - U Cluj!

Momentul contactului dintre Daniel Popa şi portarul Vlad Muţiu / captură orangesport.ro

Fază controversată la Hermannstadt – U Cluj. În minutul 29 a avut loc un contact între Daniel Popa şi portarul lui Hermannstadt, Vlad Muțiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul de centru, Florin Andrei, i-a arătat cartonaşul galben pentru simulare lui Daniel Popa. Ulterior, Florin Andrei s-a uitat pe ecran la fază după ce a fost sesizat din camera VAR, dar nu şi-a schimbat decizia.

Fază controversată la Hermannstadt – U Cluj!

E penalty clar!” şi „Admit că te poți păcăli în timpul meciului, în dinamica fazei, dar, când te cheamă la monitor, vezi și revezi faza, și rămâi pe aceeași decizie, atunci e clar inexplicabil! De neacceptat!” au declarat doi specialişti în arbitraj citaţi de gsp.ro. Declaraţiile le-au aparţinut unui fost arbitru FIFA şi unui central din Liga 1.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 35 al întâlnirii, dar U Cluj a întors rezultatul partidei, prin golurile marcate de Bogdan Mitrea (min. 45) şi Daniel Popa (min. 45+3).

În minutul 65 al întâlnirii scorul era 2-1 pentru U Cluj. Meciul reprezintă debutul lui Ioan Ovidiu Sabău în noul mandat la U Cluj.

Reclamă

Sabău a revenit la formaţia clujeană după 3 luni de la despărţirea de rivala lui CFR Cluj. U Cluj a anunţat în aceeaşi zi despărţirea de Toni Petrea şi numirea lui Ioan Ovidiu Sabău în funcţia de antrenor principal al echipei.

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial la U Cluj! Revenire spectaculoasă pe banca rivalei lui CFR

Ioan Ovidiu Sabău a fost prezentat oficial la U Cluj! Antrenorul în vârstă de 55 de ani a revenit pe banca rivalei lui CFR Cluj.

Sabău se despărţise de U Cluj la finalul lunii mai a acestui an, după ce încheiase sezonul pe locul 10 din 16 echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de ”U”!
#ToțiPentruU #BunVenit #IoanOvidiuSabău”, a scris U Cluj pe contul de Facebook.

Tot astăzi, U Cluj a anunţat oficial despărţirea de Toni Petrea.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.
Clubul nostru dorește să le mulțumească lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U”.

Le dorim mult succes în carieră!”, a fost mesajul publicat de U Cluj pe Facebook, după ce rivala lui CFR s-a înţeles cu Petrea pentru ca acesta să părăsească banca tehnică.

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorul „Şepcilor Roşii” a răbufnit la finalul confruntării pierdute chiar în faţa fostei sale echipe.

U Cluj a condus cu 2-0, dar nu a smuls nici măcar un punct pe Cluj Arena. Chipciu i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica, în minutul 38. La final, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a avut un discurs fără precedent şi a anunţat că ia în calcul să se retragă.

Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum”, a spus Alex Chipciu la orangesport.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă Vezi toate știrile
Citește și