Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial la U Cluj! Revenire spectaculoasă pe banca rivalei lui CFR

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 16:29

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial la U Cluj! Revenire spectaculoasă pe banca rivalei lui CFR

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău, la un meci al lui U Cluj / Profimedia Images

Ioan Ovidiu Sabău a fost prezentat oficial la U Cluj! Antrenorul în vârstă de 55 de ani revine pe banca rivalei lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabău se despărţise de U Cluj la finalul lunii mai a acestui an, după ce încheiase sezonul pe locul 10 din 16 echipe.

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial la U Cluj! Revenire spectaculoasă pe banca rivalei lui CFR

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de ”U”!
#ToțiPentruU #BunVenit #IoanOvidiuSabău”, a scris U Cluj pe contul de Facebook.
Tot astăzi, U Cluj a anunţat oficial despărţirea de Toni Petrea.
FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.
Clubul nostru dorește să le mulțumească lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U”.
Le dorim mult succes în carieră!”, a fost mesajul publicat de U Cluj pe Facebook, după ce rivala lui CFR s-a înţeles cu Petrea pentru ca acesta să părăsească banca tehnică.

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorul „Şepcilor Roşii” a răbufnit la finalul confruntării pierdute chiar în faţa fostei sale echipe.

U Cluj a condus cu 2-0, dar nu a smuls nici măcar un punct pe Cluj Arena. Chipciu i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica, în minutul 38. La final, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a avut un discurs fără precedent şi a anunţat că ia în calcul să se retragă.

Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum”, a spus Alex Chipciu la orangesport.ro.

Reclamă

Când pierzi 3-4 ceva nu a mers clar. Prima repriză am dominat-o clar, nu am avut mai multă inspiraţie în faţa porţii. Dacă scorul era un pic mai mare în prima repriză nu se supăra nimeni. Am intrat în repriza a doua cam timoraţi, nu înţeleg de ce. Toată lumea spune că avem jucători experimentaţi.

Am cedat un pic mijlocul terenului, au venit peste noi. Ne-am văzut egalaţi, însă pe final am mai primit un gol. Am avut şi noi ocaziile noastre, asta este din păcate pentru noi. Dezamăgire mare pentru că jocul cred că a fost plăcut. Noi am ratat mai mult, ei ce au avut, au dat. Ţin să le mulţumesc suporterilor, au fost fantastici. E altceva, stadion frumos, multă lume”, a declarat şi Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și