Închide meniul

Fază halucinantă în Liga 1! Cei din camera VAR nu au văzut henţul lui Sidibe la golul marcat de FC U Craiova! Adrian Mititelu Jr., reacţie vehementă

Publicat: 30 august 2022, 20:55

Reclamă
Fază halucinantă în Liga 1! Cei din camera VAR nu au văzut henţul lui Sidibe la golul marcat de FC U Craiova! Adrian Mititelu Jr., reacţie vehementă

Fază halucinantă în Liga 1! Sidibe a marcat, deşi a făcut preluarea cu mâna

Sursa: orangesport.ro.

Fază halucinantă în Liga 1. Nici cu VAR-ul nu s-a văzut henţul lui Sidibe la golul validat marcat de FC U Craiova în partida cu Sepsi. Echipa lui Marius Croitoru a mai avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, lucru ce a stârnit furia cu Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova a deschis scorul cu Sepsi în minutul 43, prin Sidibe. Asamoah i-a trimis o pasă lungă, Sidibe a preluat şi a marcat cu un şut pe jos. Reluările au arătat că Sidibe s-a ajutat şi de mâna în momentul în care a preluat mingea.

Fază halucinantă în Liga 1! Nici cu VAR-ul nu s-a văzut henţul lui Sidibe la golul marcat de FC U Craiova

Arbitrul Horaţiu Feşnic a decis să valideze golul marcat de FC U Craiova 1948. În minutul 69, acelaşi Sidibe a fost eliminat pentru a-l doilea galben.

Echipa lui Marius Croitoru a avut şi un gol anulat. În minutul 18, Adrian Bălan a trimis balonul în poartă. După ce faza s-a analizat cu ajutorul VAR, arbitrul a decis să anuleze golul pe motiv de ofsaid.

Acest lucru a stârnit furia lui Adrian Mititelu Junior. „VAR MADE IN CHINA! Gol valabil anulat de camera VAR pe motiv de offside. Ca si la meciul cu CSU, arbitrul nu se duce sa vizualizeze faza. Este offside?„, a scris Adrian Mititelu Junior.

Reclamă

FC U Craiova 1948 l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB

Gigi Becali va plăti 1.5 milioane de euro în schimbul lui Andrea Compagno. De asemenea, clubul lui Adrian Mititelu va avea și o clauză de 10% dintr-un viitor transfer.

”Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000 € + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și