Închide meniul

Fază incredibilă în FCSB – Universitatea Craiova! Ndong a scăpat de cartonașul roșu după un offside milimetric la David Miculescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 21:10

Fază incredibilă în FCSB – Universitatea Craiova! Ndong a scăpat de cartonașul roșu după un offside milimetric la David Miculescu

Fază incredibilă în FCSB - Universitatea Craiova

Ndong, în timpul meciului cu FCSB / captură Digi Sport

Finalul primei reprize din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova a adus o fază incredibilă. Fundașul oltenilor, Basilio Ndong, a scăpat de cartonașul roșu după ce VAR-ul a semnalizat un offside milimetric la David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ndong l-a faultat pe David Miculescu după ce acesta scăpase spre poarta lui Laurențiu Popescu. Arbitrul Adrian Cojocaru i-a arătat direct cartonașul roșu, spre nemulțumirea staff-ului lui Eugen Neagoe. Fundașul oltenilor nu era în postura de ultim apărător.

Fază incredibilă în FCSB – Universitatea Craiova

Jucătorul Universității Craiova a rămas însă pe teren, după ce VAR-ul a întors toată faza. S-a dictat offside la poziția lui David Miculescu. Astfel, Ndong a scăpat de eliminare. Conform liniilor trasate de arbitrii VAR, Miculescu s-a aflat la doar câțiva milimetri în fața adversarului.

Captură Digi Sport
Captură Digi Sport

Joonas Tamm, plin de sânge după ce s-a ciocnit cu un adversar

În minutul 37 al partidei FCSB – Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 pentru gazde, Jonnas Tamm și Gjoko Zajkov s-au ciocnit violent cap în cap, într-un duel pentru minge. În urma acestui incident, Tamm și-a spart capul, iar fața acestuia s-a umplut imediat de sânge.

Fundașul FCSB-ului a părăsit terenul pentru îngrijiri medicale, însă a revenit, la scurt timp, cu un bandaj pe cap.

Reclamă

Fanii FCSB-ului i-au scandat numele lui Mihai Neșu cu Universitatea Craiova

Fanii FCSB-ului i-au scandat numele lui Mihai Neșu în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Fostul fundaș al roș-albaștrilor împlinește 40 de ani chiar în ziua meciului.

Mihai Neșu a împlinit 40 de ani în ziua derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova. Fanii roș-albaștrilor nu l-au uitat pe fostul fundaș. Aceștia i-au scandat numele în timpul partidei.

Leo Strizu, răspuns sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pintilii a avut această decizie!”

Strizu a fost întrebat cum a fost alcătuit primul „11” al FCSB-ului din meciul cu Universitatea Craiova. Andrea Compagno a fost lăsat în afara lotului la meciul cu formația din Bănie, din cauza unei accidentări suferite la antrenamentul de vineri.

Reclamă 4 / 0/3

În locul italianului, în centrul liniei ofensive a FCSB-ului va evolua David Miculescu. Staff-ul tehnic al roș-albaștrior îl mai avea la dispoziție și pe Billel Omrani, dar a preferat să-l lase pe banca de rezerve pe francez.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova:

  • Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Miculescu, Coman

Întrebat despre titularizarea lui David Miculescu în meciul cu Universitatea Craiova, Leo Strizu a explicat că decizia nu i-a aparținut lui, ci lui Mihai Pintilii.

Am încredere mare în Miculescu, cred că de azi va fi un alt Miculescu. Cred că Pintilii a avut această decizie. Mai multe nu aș vrea să spun eu, de ce Miculescu și nu Omrani.

Echipa știe ce trebuie să facă. Evoluțiile lui Șut sunt foarte foarte bune. Ne așteaptă un meci greu, dar trebuie să ținem cont de forma noastră actuală„, a spus Leo Strizu, înainte de FCSB – Universitatea Craiova, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Fază incredibilă în FCSB – Universitatea Craiova
  • Ndong a scăpat de cartonașul roșu după un offside controversat la David Miculescu

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și