Închide meniul

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu, reacție uluitoare după „recitalul” din Trivale: „Nu a fost un meci perfect! Am făcut greșeli!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 23:06

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu, reacție uluitoare după „recitalul din Trivale: „Nu a fost un meci perfect! Am făcut greșeli!

Dan Petrescu, reacție uluitoare după FC Argeș - CFR Cluj 0-6

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu a oferit o primă reacție după festivalul de goluri din Trivale. Liderul din Liga 1 a reușit cea mai clară victorie din acest sezon, dar „Bursucul” nu a fost pe deplin mulțumit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a recunoscut că, în ciuda scorului de tenis, meciul cu FC Argeș nu a fost perfect. Antrenorul campioanei le-a reproșat jucătorilor că au făcut mai multe greșeli care trebuie să fie reparate în ultimele două meciuri ale sezonului, cu Universitatea Craiova și FCSB.

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu a oferit o reacție uluitoare după „recitalul” din Trivale

Ulterior, Petrescu și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus, în special pe Cristi Manea, Adrian Păun și Claudiu Petrila, trei dintre marcatorii CFR-ului din Trivale.

Universitatea Craiova nu mai are vreo șansă la titlu, după victoria CFR-ului din această seară. „Bursucul” și-ar fi dorit ca oltenii să rămână în cursa pentru trofeu, ținând cont că duminică vor juca împotriva FCSB-ului.

„Au fost multe victorii în cariera mea, dar nu îmi amintesc vreun 6-0. Poate la Urziceni. Pot să îi cert (n.r. – pe jucători, cum a spus Cristi Manea), chiar dacă scorul arată bine spre foarte bine. Nu a fost un meci perfect, am avut multe greșeli pe care trebuie să le reparăm în meciurile cu Craiova și FCSB. Chiar au fost greșeli, dar per total merită felicitări. Cu toții au dat tot ce au avut mai bun.

Reclamă

În fotbal se întâmplă să fie și perioade mai grele. Am avut o perioadă în care am luat gol în minutul 96 la Craiova, apoi am liat roșu și acel gol-autogol cu FCSB. Ăsta e fotbalul. Ne-am antrenat bine, ne-am concentrat, dar n-am câștigat nimic din păcate. Avem 199 de puncte (n.r. – legat de înjumătățirea punctelor) și campionatul e cum e… degeaba am bătut azi cu 6-0 dacă nu luăm trofeul în brațe la final.

Dan Petrescu își dorea ca Universitate Craiova să rămână în lupta pentru titlu

(N.r. – Universitatea Craiova, ieșită din cursa pentru titlu) Eu aș fi vrut să rămână acolo și sper să se concentreze mâine (n.r. – vs FCSB) și să joace pentru locul al doilea. Dacă ei câștigă mâine, au șanse mari la locul al doilea. Manea s-a pregătit excelent în ultimele 10 zile. Mereu le spun: ‘Cum vă pregătiți, așa jucați’. A venit rezultatul pregătirii. Pentru mine nu e destul să te antrenezi. Trebuie să te antrenezi bine, cu entuziasm, cu dorința de a câștiga.

Manea a făcut, cred, cel mai bun meci de când e la CFR. Merită felicitări și el și toată echipa. Eu am încredere în el, de-aia l-am și băgat (n.r. – despre Adrian Păun). Nu știu dacă îl băga altcineva. El vrea să fie totul frumos în fața porții. I-am zis că nu trebuie să fie golul frumos, trebuie doar să fie gol. Petrila când intră de pe bancă dă gol meci de meci. Când e titular, suferă. Dar și când a fost titular a jucat și merită felicitat. Campionatul lui Petrila e excelent până în acest moment, cu suișuri și coborâșuri.”, a spus Dan Petrescu, după FC Argeș – CFR Cluj 0-6.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, care va juca mâine în Bănie, cu Universitatea Craiova.

FC Argeș – CFR Cluj 0-6. Campioana a făcut instrucţie la Piteşti

FC Argeș – CFR Cluj 0-6. Campioana României a făcut instrucţie cu „vulturii” şi pune presiune pe rivala FCSB. Echipa lui Dan Petrescu a reuşit victoria sezonului în faţa grupării din Trivale.

Campioana României a deschis scorul prin Adrian Păun, în minutul 3, care a reuşit primul gol al sezonului cu un şut deviat. A doua reuşită a venit după ce Ciprian Deac a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 20.

Cristi Manea şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor după ce a reuşit golul carierei. Fundaşul a punctat cu un şut cu exeriorul de la aproximativ 25 de metri.

A patru reuşită a venit în minutele de prelungiri, când Gabriel Debeljuh l-a învins pe Greab. Acelaşi Debeljuh a făcut „dubla” în minutul 60.

„Perla” Claudiu Petrila a închis tabela, în minutul 87, iar gruparea din Gruia a reuşit victoria sezonului.

În urma acestui succes, CFR Cluj se află pe primul loc în play-off, cu 54 de puncte. Rivala FCSB ocupă locul secund, cu 49 de puncte, dar şi un meci în minus. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 45 de puncte. Mâine seară, roş-albaştrii şi oltenii se vor întâlni în derby-ul etapei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și