Închide meniul

FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB: „Du-te, Dică, du-te! Sau ia-ți bilet!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 17:15

FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB: „Du-te, Dică, du-te! Sau ia-ți bilet!

Nemulţumirile lui Nicolae Dică după Andorra - România 0-2

Captură AntenaSport

FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB. Antrenorul de 42 de ani n-a fost lăsat să intre la tribuna oficială a stadionului din Trivale, la partida câștigată de roș-albaștri cu 2-1. Lui „Dicanio” nu i-a fost permis accesul în zona VIP a arenei fiindcă nu avea invitație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a așteptat minute în șir la poarta stadionului, înainte de startul meciului, însă organizatorii au fost de neînduplecat.

FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB: „Du-te, Dică, du-te! Sau ia-ți bilet!”

În cele din urmă, fostul jucător și antrenor de la FC Argeș și FCSB a plecat extrem de nervos și și-a cumpărat bilet la tribuna 1 a stadionului „Nicolae Dobrin”.

Vestea că Nicolae Dică s-a enervat pentru că n-a fost lăsat să vadă meciul de la tribuna oficială i-a inflamat pe oficialii lui FC Argeș.

Clubul piteștean, la care Dică a crescut ca junior, a emis un comunicat pe contul oficial de Facebook în care i-a adresat cuvinte dure antrenorului de 42 de ani.

Reclamă

Argeșenii i-au reproșat actualului tehnician de la CS Mioveni că a lăsat echipa aproape de zona retrogradării, după cele 9 meciuri în care a antrenat acolo. Dică a pregătit-o pe FC Argeș în perioada iunie – octombrie 2019.

Nicolae Dică, în „război” cu oficialii lui FC Argeș!

În plus, aceștia i-au amintit lui Dică și de decizia luată la turneele de Old Boys din trecut.

„Să nu uităm că ‘numele marcant’ ne-a lăsat mai aproape de loc retrogradabil în anul promovării și că, de fiecare dată când era turneu de old boys, alegea să joace numai pentru Steaua, în timp ce alți foști jucători ce au mai activat și la alte echipe de tradiție găseau o cale de mijloc jucând la ambele echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Du-te, Dică, du-te! Sau ia-ți bilet! Nu online, că nu merge.

Ps: Partea bună – poți veni și la meciul cu Petrolul, că a fost superpromoție!”, a scris FC Argeș, pe contul oficial de Facebook.

Nicolae Dică a antrenat atât FC Argeș, cât și FCSB, de-a lungul carierei. La formația din Pitești a stat pe bancă timp de 9 meciuri, în care a înregistrat 4 victorii, o remiză și 4 înfrângeri.

Ca jucător, Nicolae Dică a bifat peste 80 de meciuri la FC Argeș, la începutul carierei.

Nicolae Dică, impresionat de Tavi Popescu: „E un număr 10 cu tehnică bună!”

Chiar dacă a pelcat de la FCSB, Nicolae Dică are cuvinte de laudă la adresa foştilor săi elevi. Iar Tavi Popescu este unul dintre preferaţii actualului antrenor de la CS Mioveni.

„Nu vreau să comentez prea mult poziționarea lui Octavian Popescu ca inter. La prima fază, când FCSB a marcat golul, el a pasat când a ratat Miculescu și a ieșit acel corner din care a înscris Edjouma. A avut momente bune de joc în zona centrală, a venit să primească mingea, a pasat, a mișcat, dar cei de acolo știu cel mai bune unde să-l folosească.

A fost OK din punctul meu de vedere, a fost bine. De multe ori pe faza ofensivă venea în partea stângă, iar Coman intra în centru. Îi place să intre din stânga în duel unu la unu, să vină în centru pe piciorul drept, pe piciorul lui bun.

Reclamă

Acum el e de stânga, dar cred că va deveni un jucător foarte bun de zona centrală. Și eu am fost tânăr și am jucat în zone laterale, dar după vreo trei ani în prima divizie am ajuns în zona centrală și acolo am dat cel mai bun randament.

Tavi este un număr 10 care are o tehnică foarte bună, are viziune, are ultima pasă și mai e și un bun finalizator. Acolo are libertate mai mare, important e să învețe să joace între linii”, spunea Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și