Închide meniul

FC Botoşani – Dinamo 2-3. Dusan Uhrin, anunţ după cele trei victorii la rând: „Rămân dacă salvez echipa!”. Explicaţiile lui Balthazar Pierret

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 22:57

FC Botoşani – Dinamo 2-3. Dusan Uhrin, anunţ după cele trei victorii la rând: „Rămân dacă salvez echipa!. Explicaţiile lui Balthazar Pierret

Dusan Uhrin a cerut falimentul lui Dinamo

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo / Hepta

FC Botoşani – Dinamo 2-3. Dusan Uhrin a obţinut o victorie uriaşă la Botoşani, în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1. „Câinii” au obţinut al treilea succes la rând şi trec prin cel mai bun moment al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uhrin aşteaptă meciurile de baraj, la finalul cărora jucătorii săi pot obţine salvarea de la retrogradare. Antrenorul lui Dinamo anunţă că rămâne la echipă dacă îndeplineşte principalul obiectiv.

FC Botoşani – Dinamo 2-3. Dusan Uhrin vrea victorie şi la baraj

Am avut atitudine foarte bună, am făcut doar acea greşeală cu Pierret. Pierret a crezut că poate intra, că îl lasă arbitrul. Sunt fericit că jucătorii mei au luptat, până la urmă am avut mai multe ocazii decât Botoşani. Nu vreau să comentez mai mult ce s-a întâmplat când arbitrul a acordat cartonaşul roşu.

Avem câţiva jucători accidentaţi, câţiva cu cartonaş roşu, trebuie să mai schimbăm. Dacă ne mai sunt eliminaţi jucători, vom avea probleme. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, va fi greu.

Trebuie să schimbăm primul 11 cu UTA, altfel va fi dificil. Eu am contract cu Dinamo, rămân dacă voi salva echipa de la retrogradare„, a declarat Dusan Uhrin după FC Botoşani – Dinamo 2-3.

Reclamă

Balthazar Pierret, explicaţii după cartonaşul roşu

Balthazar Pierret a marcat două goluri pentru „câini”, dar a făcut o gafă copilărească în prelungirile primei reprize. După ce s-a accidentat, a intrat pe teren fără a primi acceptul arbitrului şi a fost eliminat.

Sunt foarte fericit că am marcat şi am luat cele 3 puncte. Din păcate nu am primit roşu, nu a fost o decizie bună şi sper că arbitrul îşi va schimba decizia după ce va revedea faza. Mă lovisem la cap după golul 2. Am auzit cineva de pe bancă spunându-mi: ‘Intră, intră!’. Am intrat şi aşa am luat cel de-al doilea galben.

100% consider că Dinamo se va salva de la retrogradare. Nu contează cu cine ne vom întâlni la baraj. Meciul cu UTA va fi unul de antrenament pentru noi, pentru baraj„, a spus Balthazar Pierret.

Reclamă 4 / 0/3

Rodriguez, fostul jucător al lui FC Botoşani, şi-a învins fosta echipă şi este deja cu gândul la barajul pentru rămânerea în Liga 1.

E o victorie bună, aveam nevoie de ea pentru a ajunge într-o formă cât mai bună la baraj. Urmează meciuri foarte importante. Noi am încercat cu toate armele noastre şi a ieşit bine cu Botoşani.

Gândul meu e la Dinamo, să ne salvăm, şi vedem mai departe. Nu contează cu cine jucăm la baraj, nu dorim pe nimeni, trebuie doar să câştigăm„, a declarat Jonathan Rodriguez.

FC Botoşani – Dinamo 2-3. Dusan Uhrin şi jucătorii săi mai au de jucat în această ediţie a play-out-ului numai cu UTA.

Dinamo, victorie în 10 oameni cu moldovenii lui Croitoru

„Câinii” au obținut cea mai mare victorie a sezonului. În 10 oameni, echipa lui Dusan Uhrin s-a impus pe terenul unei candidate la barajul pentru Conference League. Formația din Ștefan cel Mare își face pregătirea pentru barajul de retrogradare/promovare.

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 7, prin Balthazar Pierret, care a apărut excelent în careul lui FC Botoșani la o centrare din flancul drept a lui Grădinaru și a reluat balonul, cu latul, în plasa porții lui Pap.

Jaja a egalat pentru FC Botoșani în minutul 31. Brazilianul a profitat de o gafă în centrul defensivei adverse şi a înscris al 5-lea gol stagional! Mai marcase de două ori, în acest sezon, împotriva lui Dinamo.

Reclamă

„Câinii” au intrat totuși în avantaj la cabine. Același Pierret a făcut „dubla”, în minutul 44, cu o lovitură de cap, după o ieșire greșită a lui Eduard Pap. Câteva momente mai târziu, Pierret a fost eliminat.

Pierret s-a accidentat şi a fost trimis la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat, dar fotbalistul „câinilor” a revenit pe teren fără a primi acordul arbitrului. Andrei Moroiţă a întrerupt meciul şi i-a acordat lui Balthazar al doilea cartonaş galben şi, implicit, roşu. Francezul mai fusese avertizat în minutul 18.

În oameni, Dinamo s-a văzut egalată în minutul 54, după reușita lui Mihai Roman. Chiar și așa, echipa lui Uhrin a găsit puterea să mai marcheze o dată. A făcut-o prin Geani Crețu, pe contraatac, după pasa lui Cosmin Matei.

După fluierul final, s-a iscat o încăierare generală pe teren. Din tabăra lui Dinamo, Grădinaru a fost eliminat, după ce i-ar fi adresat injurii arbitrului.

Recomandări
  • Dusan Uhrin, prima reacţie după FC Botoşani – Dinamo 2-3
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și