Închide meniul

FC Botoşani – Farul 1-1. Cele două formaţii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. CFR Cluj rămâne lider

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 21:00 / Actualizat: 8 august 2022, 22:55

Reclamă
FC Botoşani – Farul 1-1. Cele două formaţii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. CFR Cluj rămâne lider

Farul Constanţa caută prima victorie după 3 remize consecutive

Jucătorii de la Farul/ Facebook Farul

FC Botoşani şi Farul au terminat la egalitate, în partida ce a încheiat etapa a 4-a din Liga 1. Trupa lui Gică Hagi a remizat, scor 1-1, în Moldova. Partida a putut fi urmărită în format live score pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani şi Farul au ratat şansa se a urca pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Cele două formaţii rămân, alătir de Hermannstadt, neînvinse în debutul actualului sezon.

FC Botoşani – Farul 1-1

Pentru Botoşani a marcat Mihai Roman, chiar în debutul partidei, în minutul 5. Atacantul lui Mihai Teja a înscris după un şut din interiorul careurlui, deviat de unul dintre fundaşii echipei oaspete.

De cealaltă parte, pentru Farul a marcat golul egalizator Vlad Morar. Fostul atacant de la Dinamo a fructificat un penalty, comis de Andrei Dragu, printr-un henţ inexplicabil.

Ambele formaţii sunt la egalitate de puncte, 8, după patru etape scurse din noul sezon de Liga 1. În următoarea etapă, Botoşani va întâlni CFR Cluj, în deplasare, în timp ce Farul se va duela cu Hermannstadt.

Reclamă

Min. 90: Final de meci în Moldova. Botoşani şi Farul termină la egalitate, scor 1-1.

Min. 40: Farul egalează pe terenul celor de la Botoşani! Vlad Morar înscrie din penalty.

Min. 5: Botoşani deschide scorul cu Farul! Mihai Roman înscrie după un şut deviat.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Botoşani şi Farul.

Echipele de start: 

FC BOTOȘANI: Pap – Sno, Boli, Dican, Țigănașu – E. Florescu, Perianu, Mussis – Mailat, M. Roman II, Dragu
REZERVE: Ureche – Șeroni, Patache, Shafaf, Camara, Sylla, M. Roman I, Tîrcoveanu, Mateus
ANTRENOR: Mihai Teja

FARUL: Aioani – Mladen, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Casap – Torje, Morar, Pitu
REZERVE: Buzbuchi – Borza, Grobry, Moldoveanu, Băluță, R. Ion, Sali, N. Popescu, Alibec
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Botoşani a înregistrat două victorii şi o remiză, în startul noii stagiuni Trupa lui Mihai Teja vine după un egal cu revelaţia debutului de sezon, Hermannstadt, scor 1-1. În primele două etape, moldovenii le-au învins pe Chindia Târgovişte, 3-2, şi Voluntari, 1-0.

De cealaltă parte, trupa lui Gică Hagi a obţinut tot o remiză în ultima etapă. Pe teren propriu, Farul a făcu egal, 0-0, cu Chindia. Victoriile au fost obţinute în primele două runde, 2-1 cu FC U Craiva 1948, şi 2-0 cu Mioveni.

În sezonul trecut, Farul a câştigat ambele dueluri directe cu Botoşani. Trupa lui Gică Hagi s-a impus în tur cu 2-0, în deplasare, şi cu acelaşi scor şi în returul de la Ovidiu.

Reclamă

FC Argeș a întrerupt împrumutul lui George Ganea fără ca Farul să știe

FC Argeș a întrerupt împrumutul lui George Ganea fără ca oficialii de la Farul să știe. Clubul piteștean a făcut anunțul despărțirii în cursul zilei de marți, iar oficialii formației constănțene au dezvăluit că nu fuseseră informația în prealabil despre decizia respectivă.

George Ganea va reveni la clubul-mamă, Farul Constanța, după ce a evoluat sub formă de împrumut la FC Argeș începând din luna februarie a acestui an.

”Clubul nostru anunţă încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu fotbalistul George Ganea (23 ani). Atacantul împrumutat de la Farul Constanţa a îmbrăcat tricoul alb-violet în 13 partide şi a marcat 1 gol.

FC Argeş îi mulţumeşte pentru munca depusă în perioada petrecută la Piteşti şi îi doreşte mult succes în carieră”, a anunțat FC Argeș, în mediul online.

La scurt timp după anunțul lui FC Argeș, a venit și replica celor de la Farul. Gică Popescu, președintele clubului, s-a arătat surprins, dezvăluind că piteștenii nu le-au comunicat decizia respectivă înainte să o comunice oficial:

„Nu am nicio informație în acest sens. Nu am auzit. Sunt într-o deplasare, însă am să mă interesez la club despre acest aspect. Ar trebui să fie oficial atunci când suntem și noi anunțați”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și