Închide meniul

FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2. Koljic a egalat în prelungirile meciului. Punct dramatic obţinut de olteni

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 19:15

FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2. Koljic a egalat în prelungirile meciului. Punct dramatic obţinut de olteni

FC Botoşani a marcat în poarta Universităţii Craiova

Faza controversată din care a înscris FC Botoşani / Captură Orange

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2. Oltenii au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0 şi au obţinut un punct în prelungirile partidei. Alexandru Mitriţă şi Koljic au marcat pentru echipa lui Petev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41 gazdele au înscris pentru 2-0. O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă.

Craiovenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar FC Botoşani are 20 de puncte şi ocupând locul 15 în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 39 de puncte.

FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2

Min. 90+5: FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2. Elvir Koljic a egalat în prelungiri şi a salvat echipa lui Petev.

Min. 54: FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-1. Alexandru Mitriţă a redus din diferanţă la capătul unei acţiuni personale.  Mitriţă a marcat cu un şut plasat, de la marginea careului.

Reclamă

Min. 41: FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-0! Gafă incredibilă a defensivei lui Ivaylo Petev. Lazar şi Zajko s-au încurcat reciproc, iar mingea a ajuns la Kaprof. Jucătorul gazdelor a înscris în poarta goală.

Min. 17: FC Botoşani – Universitatea Craiova 1-0! Kaprof a deschis scorul după o fază controversată. Iniţial a fost o poziţie de ofsaid nesancţionată, jocul a continuat, iar mingea a ajuns în cele din urmă la Kaprof, care l-a învins pe Lazar.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani (4-3-3): Ureche – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Florescu, Dican, I.Filip – David, Lopez, Kaprof
Rezerve: Ducan, Friday, Șeroni, Mitrov, Celea, Mouaddib, Petro, Aldair, Fulop, Mitrov, Margiotta, Ofosu, Dimitrov
Antrenor: Bogdan Andone

Universitatea Craiova (4-3-3): Lazar – Căpățână, Zajkov, Screciu, Bancu – A. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, A. Ivan, A. Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Vlădoiu, Soiri, Maldonado, Badelj, Ndong, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Câmpanu, Koljic, Markovic
Antrenor: Ivaylo Petev

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) // A1: Vornicu Adrian (Iaşi), A2: Vornicu Adrian (Iaşi)
Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti) // Asistent VAR: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)

În ultima etapă din Liga 1, FC Botoșani a remizat, în deplasare, cu UTA Arad, scor 2-2. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a obținut tot un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu U Cluj. Și partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna octombrie a anului trecut. La momentul respectiv, oltenii lui Mihai Rotaru au câștigat categoric, cu scorul de 5-1.

Jalen Blesa, primul interviu pentru Universitatea Craiova

Jalen Blesa a oferit primul interviu pentru Universitatea Craiova! Atacantul cu dublă cetăţenie, spaniolă şi engleză, a fost dorit şi de Gigi Becali. Mihai Rotaru a reuşit să îl transfere chiar dacă perioada de mercato se încheiase. Universitatea Craiova a avut nevoie de o derogare de la FIFA.

„Sunt foarte nerăbdător, vin la un club foarte mare din România, aşa că sunt foarte fericit.

Reclamă

(n.r: Cum au decurs negocierile pentru venirea la Craiova?) A fost un lucru de ultim moment, dar, având în vedere interesul din partea antrenorului şi ştiind cât de important este acest club de fotbal în România, a fost o alegere uşoară pentru mine.

(n.r: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le ştiai despre oraş şi echipă, înainte de a ajunge aici?) Ştiam că acest club are o istorie foarte bună, cu multe trofee, iar în acest sezon are un lot puternic, se descurcă foarte bine şi vom încerca să luptăm pentru titlu.

(n.r: Care sunt obiectivele tale cu echipa?) Cum am mai spus, să câştig campionate, să mergem în Europa, să dau tot ce am mai bun pentru această echipă.

(n.r: Care este opinia ta în ceea ce priveşte campionatul României?) Este o ligă plină de provocări, un campionat foarte dificil”, a spus Jalen Blesa într-un interviu pentru Universitatea Craiova, publicat de olteni pe contul de Facebook al clubului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și