Închide meniul
EXCLUSIV

FC Hermannstadt, gest de echipă mare! Ce decizie au luat șefii sibieni după depunctare: „Asta e normalitatea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 14:49

FC Hermannstadt, gest de echipă mare! Ce decizie au luat șefii sibieni după depunctare: Asta e normalitatea!”

FC Hermannstadtm, gest de echipă mare

Jucători FC Hermannstadt / Hepta

  • FC Hermannstadtm, gest de echipă mare
  • 13 este locul ocupat de FC Hermannstadt în Liga 1

FC Hermannstadt, gest de echipă mare! Dani Coman a anunțat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că șefii sibieni vor ține cont de cele nouă puncte pierdute, în vederea acordării bonusurilor jucătorilor, pentru calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Hermannstadt a pierdut procesul la TAS, în urma căruia clubul sibian spera că o să scape de depunctare. Prin urmare, trupa lui Marius Măldărășanu va rămâne fără cele nouă puncte, conform sancțiunii dictate de FRF, din cauza neregulilor financiare din prima parte a sezonului.

FC Hermannstadt, gest de echipă mare

Dani Coman (43 de ani) susține că șefii de la FC Hermannstadt au decis să țină cont de cele nouă puncte pierdute, chiar dacă în clasamentul Ligii 1 acestea nu mai există. Astfel că, jucătorii își vor putea primi bonusurile stipulate în contracte, pentru calificarea în play-off.

Reclamă

„Nu mai există nicio șansă să recuperăm punctele. E greu să mai speri la play-off, deși jucătorii nu și-au pierdut încrederea. Cert este că sunt jucători care au anumite bonusuri, iar clubul, la finalul campionatului, va aduna cele nouă puncte pierdute și va plăti bonusurile, dacă va fi cazul. Asta e normalitatea. Ei au câștigat punctele pe teren. Chiar aseară am discutat cu patronii și se va plăti fiecare bonus.

E clar că jucătorii sunt frustrați… punctele le-au câștigat pe teren, muncind, dăruindu-se la fiecare meci, dar asta este viața”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Dani Coman: „Această comisie din România a decis să-și bată joc de munca jucătorilor!”

Dani Coman a vorbit în termeni duri despre depunctarea aplicată de FRF celor de la FC Hermannstadt.

„Avem o echipă prea unită și prea frumoasă. Modul cum se pregătesc zi de zi… au adunat aceste puncte muncite. Vom rămâne aceeași echipă unită, care se luptă și cu comisiile.

Din păcate, în loc să ne pregătim strategia pentru sezonul următor, ne vom pregăti strategia pentru a salava echipa în acest sezon. Această comisie din România a decis să-și bată joc de munca jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem să dăm vina pe nimeni. Jucătorii își meritau punctele, pentru cât muncesc la antrenamente, pentru că renunță la bucuriile vieții pentru a fi la antrenamente. Ne vom lupta în continuare”a spus Dani Coman, recent, pentru digisport.ro.

„Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare…

Am luptat până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile!

Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga.

Rămânem o familie unită!”, se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadt.

În prezent, FC Hermannstadt se află pe locul 13 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, FC Hermannstadt o va întâlni, în deplasare, pe Petrolul Ploiești. Meciul este programat astăzi, de la ora 20:00.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
FC Hermannstadt - Dinamo 3-0. "Câinii", învinşi la scor de forfait
Liga 1 • 17 mart., 20:10
FC Hermannstadt – Dinamo 3-0. „Câinii”, învinşi la scor de forfait. Dragoş Iancu a revenit pe teren după 6 luni!
Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid
Liga 1 • 14 mart., 22:01
„E violator? E interlop?” Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid: „Se pot întâmpla nenorociri”
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum