Închide meniul

FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off

Bogdan Stănescu Publicat: 2 martie 2024, 19:23

Reclamă
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off

FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off

FC Hermannstadt, înaintea unui meci / Profimedia Images

FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi s-a terminat 4-1. În urma acestui rezultat din etapa 29, echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe locul 6 în Liga 1, cu 40 de puncte. Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt o va întâlni în ultima etapă a sezonului regular pe CFR Cluj. CFR Cluj – Hermannstadt se joacă sâmbătă, 9 martie, pe Cluj Arena.

FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off

În prima repriză, cele mai importante momente au fost golurile. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 12, prin Samuel Teles, care a reluat în plasă o centrare a lui Cisotti. Ianis Stoica a egalat în minutul 26, iar Daniel Paraschiv i-a adus în avantaj pe sibieni, transformând un penalty în minutul 44, relatează news.ro.

După pauză, gazdele au majorat diferenţa de pe tabelă, înscriind prin Ianis Stoica, în minutul 49, pentru ca Neguţ să stabilească scorul final în minutul 87.

HERMANNSTADT: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruţ – S. Balaure (Oroian 70), Mino Sota, Murgia (Biceanu 80), Ianis Stoica (A. Jipa 70) – G. Iancu (Neguţ 70), D. Paraschiv (R. Fonseca 80). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Reclamă

OŢELUL: E. Pap – Zhelev, J. Cisse, Ghiocel, Miguel Silva (Aly Malle 56) – Cisotti, Lameira (Zivulic 56), S. Teles – Maciel (G. Cârjan 78), A. Pop (Rusevic 62), R. Tănasă (A. Rus 56). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Murgia 80 / J. Cisse 25, G. Cârjan 82, Zivulic 83

Arbitri: Szabolcs Kovacs – Alexandru Cerei, Imre-Laszlo Bucsi – Iuliana Demetrescu

Reclamă 4 / 0/3

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic – Claudiu Lucaciu

Observator: Marcel Savaniu

Kyros Vassaras, verdict categoric după faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt! Explicaţiile preşedintelui CCA

Kyros Vassaras a dat un verdict categoric după faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt 1-0! În minutul 41 al partidei de pe stadionul Arcul de Triumf, sibienii au fost aproape de a restabili egalitatea.

Şutul lui Ianis Stoica a fost respins de Răzvan Patriche, dar nu este clar dacă balonul a trecut de linia porţii, înainte ca fundaşul lui Dinamo să respingă. Cu toate acestea, faza nu a mai contat, deoarece s-a dictat offside, cu toate că balonul a ajuns la jucătorul celor de la Hermannstadt de la un adversar.

Oficialii celor de la FC Hermannstadt au răbufnit la finalul partidei, iar Kyros Vassaras, preşedintele CCA, a ieşit cu explicaţii în cursul zilei de miercuri. Şeful arbitrajului românesc a declarat că jocul nu trebuia oprit pentru offside, dar a anunţat şi faptul că nu a existat o dovadă clară că mingea a trecut de linia porţii. În cele din urmă, Dinamo a câştigat partida cu 1-0.

„Jocul trebuia să continue, nu a fost ofsaid”

„În momentul în care mingea este jucată, doi jucători de atac se află în poziție de ofsaid fără să influențeze un adversar. Apărătorul, având controlul mingii, o degajează din interiorul propriei suprafețe de pedeapsă.

Mingea, după ce lovește corpul unui coechipier al apărătorului, ajunge la un atacant aflat în poziție de ofsaid, atacant ce are ocazia de a marca. Atacantul nu trebuie sancționat pentru poziția sa.

Reclamă

Mingea trimisă către poartă de atacant este oprită de un alt apărător aflat pe linia porții. Arbitrii video verifică situația de gol analizând dacă mingea a depășit în întregime linia porții.

Nu avem tehnologia goal-line, dar imaginile disponibile de la camerele de pe stadion demonstrează că nu există o dovadă clară pentru un gol marcat. În situația aceasta, jocul trebuia să continue, nu a fost ofsaid”, a declarat Kyros Vassaras, potrivit frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și