Închide meniul

Kyros Vassaras, verdict categoric la faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt! Explicaţiile preşedintelui CCA

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 19:15

Reclamă
Kyros Vassaras, verdict categoric la faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt! Explicaţiile preşedintelui CCA

Kyros Vassaras, verdict categoric la faza controversată din Dinamo - FC Hermannstadt

Faza controversată din Dinamo - FC Hermannstadt / Captură Digi Sport

Kyros Vassaras a dat un verdict categoric la faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt! În minutul 41 al partidei de pe stadionul Arcul de Triumf, sibienii au fost aproape de a restabili egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şutul lui Ianis Stoica a fost respins de Răzvan Patriche, dar nu este clar dacă balonul a trecut de linia porţii, înainte ca fundaşul lui Dinamo să respingă. Cu toate acestea, faza nu a mai contat, deoarece s-a dictat offside, cu toate că balonul a ajuns la jucătorul celor de la Hermannstadt de la un adversar.

Kyros Vassaras, verdict categoric la faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt!

Oficialii celor de la FC Hermannstadt au răbufnit la finalul partidei, iar Kyros Vassaras, preşedintele CCA, a ieşit cu explicaţii în cursul zilei de miercuri. Şeful arbitrajului românesc a declarat că jocul nu trebuia oprit pentru offside, dar a anunţat şi faptul că nu a existat o dovadă clară că mingea a trecut de linia porţii. În cele din urmă, Dinamo a câştigat partida cu 1-0.

„În momentul în care mingea este jucată, doi jucători de atac se află în poziție de ofsaid fără să influențeze un adversar. Apărătorul, având controlul mingii, o degajează din interiorul propriei suprafețe de pedeapsă.

Mingea, după ce lovește corpul unui coechipier al apărătorului, ajunge la un atacant aflat în poziție de ofsaid, atacant ce are ocazia de a marca. Atacantul nu trebuie sancționat pentru poziția sa.

Reclamă

Mingea trimisă către poartă de atacant este oprită de un alt apărător aflat pe linia porții. Arbitrii video verifică situația de gol analizând dacă mingea a depășit în întregime linia porții.

Nu avem tehnologia goal-line, dar imaginile disponibile de la camerele de pe stadion demonstrează că nu există o dovadă clară pentru un gol marcat. În situația aceasta, jocul trebuia să continue, nu a fost ofsaid”, a declarat Kyros Vassaras, potrivit frf.ro.

Marius Măldărăşanu şi Dani Coman au răbufnit după meciul cu Dinamo

„Am văzut pe telefon. Am înţeles că toată lumea spune că vine mingea de la adversar. Jucătorul lui are controlul mingii, dar nu contează. Le-am zis jucătorilor că trebuie să fim perfecţi pentru că tot ce va fi la limită, le va da lor. Orice fază la limită pentru adversari va fi dată lor. Trebuie să fim prea perfecţi. Istoricul meciurilor cu VAR mă face să cred că tot ce va fi la limită va fi pentru ei. Eu nu am vorbit cu arbitrii pentru că vreau să rămân concentrat pe echipa mea. Mai sunt 6 puncte şi ne vom bate pentru ultima etapă”, a spus Marius Măldărăşanu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost gol valabil. Cred că ar trebuie analizată faza asta mult mai atent de cei de la CCA. Am pierdut 3 puncte care ne puteau duce în playoff. VAR-ul ne ajută, dar cred că nici arbitrii nu sunt prea pregătiţi. Dacă nu suntem ca ceilalţi şi să ţipăm toată ziua pe la televizor, nu înseamnă că suntem slabi”, a spus şi Dani Coman.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și