Închide meniul

Dinamo – Hermannstadt 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Zeljko Kopic. Goncalo Gregorio, eroul „câinilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 19:50 / Actualizat: 27 februarie 2024, 20:54

Reclamă
Dinamo – Hermannstadt 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Zeljko Kopic. Goncalo Gregorio, eroul „câinilor

Dinamo - Hermannstadt va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Zeljko Kopic au suferit o adevărată umilinţă în meciul tur

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo – Hermannstadt 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Zeljko Kopic în lupta pemntru evitarea retrogradării. Gregorio a marcat singurul gol al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut o victorie uriaşă cu Hermannstadt, una dintre echipele care speră să prindă un loc de playoff. Goncalo Gregorio a marcat unicul gol al partidei în minutul 25.

Dinamo a deschis scorul în minutul 25, Pavicic i-a pasat lui Goncalo Gregorio şi acesta a înscris cel de-al şaselea gol stagional. Sibienii au preluat controlul jocului şi au ratat pe final de repriză, la lovitura de cap a lui Gabi Iancu, scoasă de Golubovic în minutul 43. Bejan l-a încercat şi el cu o lovitura de cap pe Golubovic, în minutul 53, dar scorul nu a mai fost modificat până la final, iar dinamoviştii s-au impus cu 1-0, ajungând la a treia victorie din ultimele patru meciuri.

În clasament, Hermannstadt este pe locul 6, cu 37 de puncte, iar Dinamo ocupă poziţia a 15-a, cu 25 de puncte.

Dinamo – Hermannstadt 1-0

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Dinamo a obţinut o victorie mare cu Hermannstadt şi s-a apropiat la 2 puncte de FC Voluntari.

Reclamă

Min. 77: Oaczie uriaşă ratată de Dinamo! Lovitura de cap a lui Răzvan Patriche, după o lovitură liberă, a fost respinsă in extremis de portarul sibienilor.

Min. 25: Dinamo – Hermannstadt 1-0. Gonzalo Gregorio a marcat cu o execuţie perfectă din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche (cpt.) – De Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Abdallah, Astrit, Gregorio
Rezerve: Răilean, Began – D. Irimia, Cr. Costin, R. Grigore, N. Roșu, Ilic, Al. Irimia, Bani, P. Neagu
Absenți: Amzăr, Politic (accidentați), Homawoo, Milanov (incerți)
Antrenor Zeljko Kopic

HERMANNSTADT (4-4-2): Căbuz – Butean, Găman, I. Stoica (cpt.), Opruț – Balaure, Murgia, Mino, I. Stoica – G. Iancu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop – Media, Antoche, Biceanu, Valente, K. Ciubotaru, Jipa, Cr. Neguț, Bejan, Oroian, N’Goma
Antrenor: Marius Măldărășanu

Dinamo are o revanşă de luat în faţa lui Hermannstadt. În tur, „câinii” au suferit o adevărată umilinţă la Sibiu. Au pierdut cu 0-4, printre marcatori fiind şi Baba Alhassan, actualul mijlocaş al FCSB-ului.

Kopic a anunţal, la conferinţa de presă, că are probleme de lot. Accidentat în timpul meciului cu Oţelul, Dennis Politic nu poate fi recuperat la timp.

Jucăm contra unei echipe care are un fotbal bun, e o echipă bună. Stă bine în defensivă, are o tranziție bună și o idee clară despre joc. Joacă un fotbal bun și merită să lupte pentru locurile de play-off. Dar dacă vom juca cel mai bun fotbal al nostru, avem șanse să luăm puncte.

Dennis nu va fi pregătit. Și rămâne de văzut ce va fi cu Amzăr, Dani Iglesias, Milanov și Homawoo. Nu e ușor. Avem nevoie ca toți jucătorii să fie apți pentru a împărți minutele, dar asta e situația.

Trebuie să ne adaptăm și să încercăm să scoatem cât mai mult din următoarele două meciuri. E surprinzător ca echipele care luptă la titlu să piardă cu echipă din partea a doua a clasamentului, dar nu e așa o mare surpriză”, a declarat Zeljko Kopic la conferința de presă.

Reclamă

Hermannstadt este pe locul 6 în Liga 1 după 27 de etape. Este despărţită doar prin golaveraj de urmăritoarea UTA, dar are rezultate mai slabe în meciurile directe. Sibienii au suferit un singur eşec în ultimele cinci etape.

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo, înaintea întâlnirii cu Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”. Echipa din Ștefan cel Mare pare să țină cont de sfatul primit de la Ionuț Lupescu, cel care i-a îndemnat să aducă oameni cu „expertiză fotbalistică”.

Potrivit gsp.ro, Tamaș nu își dorește să fie doar un om de decor în cadrul clubului și vrea să aibă un cuvânt important în ceea ce privește deciziile luate la Dinamo. Fostul fundaș este deja înscris la mai multe cursuri din cadrul FRF de management sportiv. În cazul în care negocierile cu Andrei Nicolescu vor decurge așa cum trebuie, Gabriel Tamaș va semna cu Dinamo:

Are niște idei ferme, clare, s-a tot documentat în ultima vreme. S-a înscris și la niște cursuri ale Federației pentru viitorii manageri sportivi. Plus că are relații și în străinătate, a vorbit cu unul, cu altul.

De curând, a vorbit cu Cosmin Moți, care este de câțiva ani director tehnic la Ludogorets, dar și cu cei de la Hapoel Haifa, având cunoștințe în Israel, acolo unde a jucat.

Ideea este că Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt în funcția pe care ar urma să o aibă, de la transferuri la tot ceea ce presupune meseria asta. Nu este yes-man să fie de decor. Dacă se va înțelege cu șefii lui Dinamo, atunci va fi de acord și va semna contractul, altfel, nu!”, susțin sursele gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și