Închide meniul

FC Hermannstadt, protest inedit în debutul meciului cu FCSB! Jucătorii sibieni au refuzat să joace timp de 30 de secunde

Cosmin Cioboată Publicat: 28 august 2022, 22:01

Reclamă
FC Hermannstadt, protest inedit în debutul meciului cu FCSB! Jucătorii sibieni au refuzat să joace timp de 30 de secunde

FC Hermannstadt, protest pe Arena Națională

FCSB - FC Hermannstadt, în etapa a 7-a din Liga 1 / Captură Orangesport

FC Hermannstadt a pus în scenă un protest inedit în debutul meciului cu FCSB, din etapa a 7-a din Liga 1. Jucătorii sibieni, pregătiți de Marius Măldărășanu, au refuzat să joace timp de aproximativ 30 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente de stupoare pe Arena Națională, după ce arbitrul central Horațiu Feșnic a fluierat startul partidei.

FC Hermannstadt, protest inedit în debutul meciului cu FCSB

Neplătiți de luni de zile, jucătorii de la Hermannstadt și-au pierdut complet răbdarea și au hotărât să ia măsuri. Sibienii au refuzat să joace în debutul meciului cu FCSB.

Elevii lui Măldărășanu au rămas pe loc, „înghețați”, în timp ce jucătorii roș-albaștri au început să paseze mingea în propria jumătate, fără vreo intenție de a ataca poarta adversă.

În cele din urmă, după 30 de secunde, jucătorii lui Hermannstadt s-au „trezit” și au pornit spre jumătatea FCSB-ului.

Reclamă
FC Hermannstadt, protest pe Arena Națională
FC Hermannstadt, protest pe Arena Națională / Captură Orangesport

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Boboc – Dulca, Oaidă – Rață, Olaru, Musi – B. Rusu

Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, Oc. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – S. Mino, Biceanu – P. Petrescu, Baba Alhassan, Oroian – G. Paraschiv

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Uțiu, Bejan, Medina Etienne, Răuță, Balaure, Năstăsie, C. Popescu, Hora, Buhăcianu

Fotbaliștii lui FC Hermannstadt nu și-au mai primit salariile din luna aprilie și nici bonusurile de performanță, promise ca urmare a promovării.

Dani Coman și-a dat demisia de la FC Hermannstadt!

Dani Coman n-a mai rezistat și și-a dat demisia de la FC Hermannstadt, din cauza problemelor financiare uriașe de la clubul din Sibiu. În urmă cu două săptămâni, fostul portar le-a transmis jucătorilor că va renunța la postul de președinte al clubului, urmând ca anunțul oficial să fie făcut în cursul zilei de astăzi.

Recent, Dani Coman a tras un semnal de alarmă și le-a cerut autorităților și companiilor din Sibiu să se implice și să readucă echipa deasupra liniei de plutire, din punct de vedere financiar.

Ulterior, fostul portar a avut o întâlnire cu primarul Sibiului, Astrid Fodor, în care i-a explicat în detaliu toate dificultățile din cadrul clubului. Inițial s-a scris că discuția a avut un deznodământ optimist, însă lucrurile au luat o întorsătură radicală.

Dani Coman s-a săturat să le promită jucătorilor că își vor primi banii și a decis să renunțe la postul său de președinte.

După ce le-a comunicat vestea jucătorilor, în vestiar, Coman a explicat că a ajuns la capătul puterilor și are nevoie de o pauză pentru a-și reveni:

Reclamă

“Vreau să mă liniștesc. Îmi e greu. Am participat la construirea acestei echipe și acum am nevoie de timp să mă liniștesc”, a declarat Dani Coman, pentru gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și