Închide meniul

Gică Hagi e pe primul loc în Liga 1, dar a tras un semnal de alarmă: „Farul nu are bani, eu m-am îndatorat foarte mult!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 8:55

Gică Hagi e pe primul loc în Liga 1, dar a tras un semnal de alarmă: „Farul nu are bani, eu m-am îndatorat foarte mult!

Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi se luptă pentru titlu, însă are mari probleme cu banii. „Regele” a tras un semnal de alarmă chiar la finalul sezonului regulat din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a făcut o declaraţie surprinzătoare şi anunţă că clubul pe care îl patronează are dificultăţi financiare. „Trebuie să o ştiţi”, le-a transmis fanilor.

Gică Hagi a tras un semnal de alarmă. Farul a rămas fără bani!

Farul are cea mai bună academie, produce cei mai buni jucători, dă șanse jucătorului, pe lângă asta face performanță pentru că noi avem centru de copii și juniori foarte bun și care produce jucători.

Unul dintre profesorii mei a fost Lucescu și asta am învățat de la el, să știu să promovez jucători.

În momentul de față Farul nu are bani, trebuie să o știți, suntem cam toate echipele acelea de la mijloc. Eu m-am îndatorat foarte mult!„, a declarat Gică Hagi la sptfm.ro.

Reclamă

Farul este lider detaşat în Liga 1, după primele 15 etape. Are 34 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea Rapid. Constănţenii tocmai au remizat în Giuleşti, scor 1-1.

Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa

Gică Hagi este reticent după ce Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa. „Regele” este de părere că oraşul de la malul mării merită pe deplin o nouă arenă, însă nu s-a declarat extrem de entuziasmat. Gică Hagi chiar a tras un semnal de alarmă.

Guvernul României a aprobat construirea unei noi arene pentru Farul. Stadionul va purta numele „Gheorghe Hagi”, şi va avea peste 18.000 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a fost cel care a cerut ca Farul să beneficieze de o nouă arenă, iar când proiectul a fost aprobat, „Regele” nu s-a arătat extrem de încântat.

Antrenorul constănţenilor a declarat că lucrurile se pot schimba, până când lucrările vor demara, şi îndeamnă campania care va prelua proiectul să respecte termenii stabiliţi de la început.

Să mai vedem până când se întâmplă, deocamdată e doar o aprobare. Să se țină cont de termenii care sunt, Constanța e un oraș mare, merită din toate punctele de vedere acest lucru. E un oraș care își dorește sport, vrea sport și e nevoie de un stadion modern, nu un stadion care era în condițiile alea„, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Rapid şi Farul.

Proiectul arenei din Constanţa a fost aprobat de Guvern, iar durata lucrărilor va fi de aproximativ 2 ani şi jumătate. Arena se va construi pe locul actualului stadion al celor de la Farul, care se află într-o stare deplorabilă.

Stadionul, în valoare totală de 480.490.000 lei, va fi finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, durata de proiectare și execuție a lucrărilor fiind estimată la 28 de luni”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Recomandări
  • Gică Hagi anunţă că Farul nu mai are bani
  • Constănţenii sunt pe primul loc în Liga 1 şi au avut o campanie de transferuri spectaculoasă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
Vezi toate știrile
Citește și