Închide meniul

FC U Craiova, decizie drastică înaintea meciului cu Dinamo. Un jucător important a fost exclus din lot

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2023, 10:48

FC U Craiova, decizie drastică înaintea meciului cu Dinamo. Un jucător important a fost exclus din lot

FC U Craiova, decizie drastică înaintea meciului cu Dinamo

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 / Profimedia

FC U Craiova, decizie drastică înaintea meciului cu Dinamo. Yassine Bahassa a fost exclus din lot cu o zi înaintea meciului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei din Craiova în sezonul trecut, Bahassa nu a mai fost la acelaşi nivel în actuala stagiune.

FC U Craiova, decizie drastică înaintea meciului cu Dinamo. Un jucător important a fost exclus din lot

Yassine Bahassa a fost exclus din lotul lui FC U Craiova 1948, cu o zi înaintea meciului cu Dinamo de vineri seară, potrivit prosport.ro.

Sursa mai sus menţionată susţine că Adrian Mititelu, patronul clubului, a fost extrem de deranjat în momentul în care Yassine Bahassa a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară al clubului.

Concret, Bahassa ar fi întârziat la primul antrenament condus de Dan Vasilică după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale. Potrivit gsp.ro, clubul din Bănie susţine că este vorba despre o decizie tehnic-tactică.

Reclamă

Cotat la 700.000 de euro, Yassine Bahassa a ajuns la FC U Craiova 1948 în vara anului 2022 din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, el a evoluat în 42 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie 5 goluri şi să ofere 8 pase de gol, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la FC U Craiova 1948.

Bahassa a jucat de 8 ori în acest început de sezon, dar a evoluat din ce în ce mai puţin în ultimele meciuri.

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr, s-a arătat nemulțumit de refuzul lui Marius Șumudică de a prelua echipa, chiar dacă cele două părții erau deja înțelese. Acum, Adrian a ținut să îl atace, din nou, pe „Șumi” și a menționat că acesta nu își va mai găsi nici un angajament în următorii 3 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste 3 ani în Liga 1. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă. Nu am nicio problemă. Eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit în clipa de față. Însă, nu poți acum să te afișezi în Mafalda” a spus Adrian Mititelu Jr pentru sursa citată anterior.

De asemenea, Adrian Mititelu Jr a menționat și ce sumă ar fi primit antrenorul, în cazul în care urma să fie dat afară de la echipă.

„El a zis că ‘Vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii’ (n.r. este vorba despre o clauză din contract). Păi i-am zis că vine la Craiova să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro”, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și