Închide meniul

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 13:33

Reclamă
FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

FC Voluntari - Dinamo, în play-off-ul Cupei României!

Dennis Politic, în timpul unui meci al lui Dinamo / Profimedia Images

Dinamo se va duela cu FC Voluntari, îl play-off-ul Cupei României. Tragerea la sorți a fost efectuată de Federația României de Fotbal, în decursul zilei de marți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În play-off se vor duela echipele calificate din liga a 3-a și a 2-a, dar și formațiile care s-au clasat sub poziția a 8-a, din play-out-ul sezonului trecut de Liga 1.

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României!

Conform tragerii, Dinamo se va duela cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a, la finalul sezonului trecut în Liga 1.

De asemenea, în această fază se află și formații precum U Cluj, Petrolul sau FCU Craiova.

Iată ce meciuri se vor juca în play-off-ul Cupei României:

Reclamă
Reclamă

Partidele din play-off-ul Cupei se vor disputa pe data de 28 august, de la ora 17:30, cu excepția jocurilor televizate. Programul acestora va fi comunicat ulterior, de reprezentanții Federației Române de Fotbal.

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid!

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid! Patronul de la FCU Craiova nu s-a abținut și le-a transmis un mesaj „câinilor”.

După meci, Adrian Mititelu i-a lăudat pe elevii lui Zeljko Kopic, printr-un mesaj postat pe contul de Facebook al echipei din Ștefan cel Mare. Acesta a transmis faptul că Dinamo este, în acest sezon, o echipă „de play-off”.

Reclamă

„Dinamo are un joc foarte consistent, pare o echipă bine organizată și joacă un fotbal ofensiv plăcut. Anul acesta, este o echipă de play-off”, a scris patronul de la FCU Craiova.

Fanii lui Dinamo nu au mai ținut cont de nicio rivalitate și, la rândul lor, i-au transmis o serie de mesaje lui Adrian Mititelu:

„Respectele mele, mult succes la echipă, sper ca la anul să ne duelăm iar în Liga 1”„Doamne ajută să reveniți înapoi în Liga 1!; „Mulțumim pentru aprecieri! Mai rar ca un patron de fotbal să laude jocul unei echipe rivale! Multă baftă și vouă în cursa de promovare!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fanii lui Dinamo.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și