Închide meniul

FC Voluntari – FC Botoşani 0-1. Trupa lui Mihai Teja se impune şi are maximum de puncte după primele două etape de Superliga

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 20:30 / Actualizat: 23 iulie 2022, 22:34

FC Voluntari – FC Botoşani 0-1. Trupa lui Mihai Teja se impune şi are maximum de puncte după primele două etape de Superliga

Mihai Teja/ Hepta

FC Voluntari – FC Botoşani 0-1, în etapa a doua de Superliga. Trupa lui Mihai Teja a marcat în minutul 82, prin Tisdell. Partida a putut fi urmărită în format live score, pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani a învins-o pe FC Voluntari, la limită, scor 1-0, într-o partidă disputată pe stadionul din Mioveni. Golul a fost marcat de Tisdell, în minutul 82. Mihai Teja a fost inspirat, deoarece l-a introdus pe marcatorul golului în minutul 69, în locul lui Camara.

FC Voluntari – FC Botoşani 0-1

Meciul din etapa a doua de Superliga nu a fost unul spectaculos. În prima repriză, cele două formaţii nu au reuşit să şuteze pe spaţiul porţii. În partea secundă, ilfovenii au avut o ocazie în minutul 51, prin Mihai Răduţ, însă şutul său a fost reţinut de portarul Eduard Pap.

Şi Botoşani a avut şansa de a marca, în minutul 65, prin Sekou Camara. Atacantul a şutat puternic, din 16 metri, spre vinclul porţii lui FC Voluntari, însă Mihai Popa a respins.

În etapa viitoare, FC Voluntari va întâlni UTA, pe teren propriu, în timp ce Botoşani va da piept cu cei de la Hermannstadt, în deplasare. Moldovenii antrenaţi de Mihai Teja au 6 puncte, după primele două etape.

Reclamă

Min. 82: GOOOL FC Botoşani. Moldovenii deschid scorul prin Tisdell.

Min. 1: A început meciul.

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Meleke, Răduţ, Al. Vlad – D. Florea, Nemec, Raţă.
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani: Pap – Sno, Dican, Șeroni, Ţigănașu – E. Shahaf, Perianu, Florescu – Mailat, Camara, Dragu
Antrenor: Mihai Teja

FC Voluntari, în prima etapă, a câştigat la limită contra celor de la Petrolul Ploieşti, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat în prelungirile partidei, dintr-un penalty comis de Gabi Tamaş şi transofrmat de Daniel Florea.

De cealaltă parte, Botoşani a câştigat pe teren propriu în faţa celor de la Chindia Târgovişte. Moldovenii s-au impus cu 3-2, după o partidă extrem de specatculoasă. Sebastian Mailat a înscris o dublă, Eduard Florescu punctând şi el pentru gazdele conduse de Mihai Teja.

Va fi a 23-a întâlnire directă dintre cele două, în Liga 1. Ultima a avut loc anul trecut, în sezonul regular, terminându-se cu scorul de 1-1, în Molodva. Golurile erau marcate, la acel moment, de Malcom Edjouma, ajuns la FCSB, şi Valentin Raţă.

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari. Şi nepotul lui Dumitru Dragomir, Bogdan, a semnat cu ilfovenii, care vor să îşi asigure viitorul.

Cătălin Hîldan Jr. este nepotlu regretatului Cătălin Hîldan. În vârstă de 19 ani, puştiul avea ambiţii mari şi voia să scrie istorie la Dinamo. Acest lucru nu s-a întâmplat, după ce „câinii” au retrogradat în premieră în Liga 2.

„FC Voluntari își asigură viitorul! Echipa noastră a semnat, în aceste zile, cu 4 tineri jucători talentați.

Reclamă

Bogdan Dragomir – 18 ani – crescut la Juniorul București, component al loturilor naționale de juniori al clubului FC Rapid 1923 , Bogdan evoluează pe postul de fundaș dreapta.

Cătălin Hîldan – 19 ani – fundaș central sosit de la FC Dinamo Bucuresti.

Doru Andrei – crescut de Comprest Gim, jucător de bază la echipa națională U-19 a României, cu prestații foarte bune la Campionatul European U-19 din această vară, mijlocașul dreapta, în vârstă de 19 ani, s-a alăturat trupei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Robert Popescu – 19 ani- mijlocaș ofensiv,campion național cu FCSB U-15, născut în regiunea maestrului Ilie Balaci, Robert a făcut pasul către prima echipă a clubului nostru.

Clubul nostru le urează , «Bun Venit!» și le dorește mult succes în culorile FC Voluntari”, a transmis gruparea ilfoveană.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și