Închide meniul

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari! Şi nepotul lui Dumitru Dragomir s-a înţeles cu ilfovenii

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 18:00

Reclamă
Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari! Şi nepotul lui Dumitru Dragomir s-a înţeles cu ilfovenii

Cătălin Hîldan Jr a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari Facebook

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari. Şi nepotul lui Dumitru Dragomir, Bogdan, a semnat cu ilfovenii, care vor să îşi asigure viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Hîldan Jr. este nepotlu regretatului Cătălin Hîldan. În vârstă de 19 ani, puştiul avea ambiţii mari şi voia să scrie istorie la Dinamo. Acest lucru nu s-a întâmplat, după ce „câinii” au retrogradat în premieră în Liga 2.

Cătălin Hîldan Jr. a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari

„FC Voluntari își asigură viitorul! Echipa noastră a semnat, în aceste zile, cu 4 tineri jucători talentați.

Bogdan Dragomir – 18 ani – crescut la Juniorul București, component al loturilor naționale de juniori al clubului FC Rapid 1923 , Bogdan evoluează pe postul de fundaș dreapta.

Cătălin Hîldan – 19 ani – fundaș central sosit de la FC Dinamo Bucuresti.

Reclamă

Doru Andrei – crescut de Comprest Gim, jucător de bază la echipa națională U-19 a României, cu prestații foarte bune la Campionatul European U-19 din această vară, mijlocașul dreapta, în vârstă de 19 ani, s-a alăturat trupei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Robert Popescu – 19 ani- mijlocaș ofensiv,campion național cu FCSB U-15, născut în regiunea maestrului Ilie Balaci, Robert a făcut pasul către prima echipă a clubului nostru.

Clubul nostru le urează , «Bun Venit!» și le dorește mult succes în culorile FC Voluntari”, a transmis gruparea ilfoveană.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Cătălin Hîldan Junior: „O să dau tot ce pot mai bun din mine!”

„Dacă intru pe teren, o să dau tot ce pot mai bun din mine, asta e tot ce o să le promit”, spunea Hîldan Junior anul trecut, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Hîldan Junior joacă fundaș, dar și-ar încerca norocul și în atac.

„În Italia mi-ar plăcea să joc, la Milan. Zlatan Ibrahimovic este idolul meu, pentru că are nervul lui și este un jucător cu totul special față de ceilalți”, a declarat Cătălin Hîldan Junior.

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo. Aşa cum a promis Vlad Iacob, antrenorul a semnat azi cu echipa din Ştefan cel Mare. Dinamoviştii caută în continuare un director sportiv.

Obiectivul lui Ovidiu Burcă este unul clar: revenirea în Superliga, la finalul stagiunii 2022-2023. Mai ales că antrenorul are şi sprijinul lui Iacob, care anunţă că se vor rezolva problemele cu banii la clubul din Liga 2.

Ovidiu Burcă s-a întâlnit recent cu suporterii-acționari din DDB, iar discuțiile au avut un deznodământ pozitiv. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au stat pe banca lui Dinamo în ultimele săptămâni, însă cei doi nu au mai continuat la cârma echipei și în Liga a 2-a.

Burcă a mers luni la sediul clubului pentru a negocia cu reprezentanții RTZ și membrii DDB. Ulterior, fostul fundaș a discutat și cu Nicolae Badea. Ultima oară, fostul fundaș s-a aflat pe banca lui CSM Slatina, în perioada septembrie 2021 – iunie 2022.

Reclamă

El și-a început recent cariera de antrenor. După ce a îndeplinit postul de președinte la Rapid, Burcă a fost antrenor la Rapid U19 și Rapid II.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și