Închide meniul

FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 18:50

Reclamă
FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil

FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni!

Vedeta lui FCU Craiova, Juan Bauza, a revenit ca titular în echipa lui Adrian Mititelu / Profimedia Images

FC Voluntari – FCU Craiova 0-0 s-a jucat marţi, în etapa a 6-a a play-outului. Partida, care are un rol foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Oltenii lui Mititelu se află în continuare pe locul 9 în play-out, poziţie de pe care se retrogradează direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari e pe locul 6 în play-out, cu 22 de puncte, în timp ce FCU Craiova e pe locul 9, cu 18 puncte. Etapa trecută, FCU Craiova a obţinut in-extremis, acasă, un punct. Blănuţă a marcat în minutul 90, după ce Dinamo deschisese scorul în prima repriză, prin Milanov.

FC Voluntari – FCU Craiova 0-0 LIVE SCORE

Min. 90+5: Fluier final! FC Voluntari – FCU Craiova se termină 0-0

Min. 57: Ocazie pentru FCU Craiova! Bauza a centrat perfect pentru Baeten, dar şutul acestuia a fost respins de Fernandez

Min. 25: FC Voluntari rămâne în 10! Ricardinho a fost eliminat după un fault asupra lui Bauza

Reclamă

Min. 21: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Nici Popescu, nici Ricardinho nu au putut să înscrie

Min. 18: Ocazie pentru FCU Craiova. Vlad Pop a şutat peste poartă de la marginea careului

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

FC Voluntari (3-4-3): Fernandez – Ricardinho, Matricardi, I. Armaș – Boboc, V. Rață, Crepulja, Aliji – Răduț, Ad. Nemec, Popescu
Rezerve: Cascini, Merloi, Dumiter, Ciobanu, Turda, Voican, Dropp, Vâlceanu, Carnat, Lambrinoc, Florea, Paz
Antrenor: Florin Pîrvu

FCU Craiova (4-3-3): Gurău – Negru Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu, Achim – Baeten, Pop, Bauza – Blănuță
Rezerve: Enache, Mascarenhas, Kvacic, Dragu, Compagnucci, Blidar, Sidibe, Bahassa, Chițu, Ibrahim
Antrenor: Eugen Trică

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Doru Lucaciu
Arbitri VAR: Iulian Dima, Vladimir Urzică

FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90

Meciul FCU Craiova – Dinamo 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa a 5-a din playoff.

Milanov a reușit primul gol al partidei, după un atac care a făcut șah-mat defensiva echipei lui Adrian Mititelu. Pentru olteni a marcat Blănuță, în minutul 90, cu o lovitură excelentă de cap.

„Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova. Patronul de la FCSB a dezvăluit numele unui jucător, din echipa lui Adrian Mititelu, pe care l-ar aduce la echipa lui Elias Charalambous.

Latifundiarul a făcut o serie de declarații tari după FCSB – Rapid 2-2. Fiind aproape campion, Becali se gândește acum la campania de transferuri pe care o va începe din vară.

Reclamă

Printre țintele lui Becali se numără acum și William Baeten, de la FCU Craiova. Gigi Becali a menționat faptul că îl apreciază pe jucătorul lui Adrian Mititelu.

Totodată, acesta a menționat faptul că îi pare rău de tot ce se întâmplă la echipa din Bănie, dar și de scandalul dintre Adrian Mititelu și fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr.

„Unul care nici nu vă trece prin cap vouă! De exemplu mie îmi place de Baeten, nimeni nu l-a lăudat. Mie îmi place de el. Săracul Mititelu, să fii în locul lui… e singura echipă de care îmi pare rău.

Am văzut scandalul cu fii-su, l-am sunat: ‘Vrei să vorbesc eu cu el?’. I-am zis să îi spună că îi dă tot pe mâna lui, să vadă ce face. Să îi dea totul, dacă e aşa obraznic”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și