Închide meniul

FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 19:22

Reclamă
FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90

FCU Craiova - Dinamo 1-1

Dennis Politic, în Dinamo - FCU Craiova/ Profimedia

Meciul FCU Craiova – Dinamo 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa a 5-a din playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milanov a reușit primul gol al partidei, după un atac care a făcut șah-mat defensiva echipei lui Adrian Mititelu. Pentru olteni a marcat Blănuță, în minutul 90, cu o lovitură excelentă de cap.

Iată cum arată clasamentul din playout, după FCU Craiova – Dinamo 1-1:

7. Hermannstadt – 28 puncte
8. Oțelul – 27 puncte
9. UTA – 27 puncte
10. U Cluj – 26 puncte
11. Petrolul – 25 puncte
12. FC Voluntari – 21 puncte
13. Poli Iași – 21 puncte
14. Dinamo – 20 puncte
15. FC Botoșani – 18 puncte
16. FCU Craiova – 18 puncte

(Albastru – Baraj pentru cupele europene ; Portocaliu – Baraj pentru promovarea / menținerea în Liga 1 ; Roșu – Retrogradare directă în Liga a 2-a)

Reclamă

FCU Craiova – Dinamo 1-1

Min. 90: FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță a înscris cu o lovitură de cap, după centrarea lui Baeten!

Min. 44: FCU Craiova – Dinamo 0-1! Milanov a deschis scorul, după un atac de excepție. A primit mingea în careu și l-a învins fără probleme pe Gurău.

Min. 23: Ocazie mare pentru FCU Craiova! Baeten a trimis un șut la colțul scurt, care a trecut cu puțin pe lângă poarta apărată de Golubovic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Ocazie pentru Dinamo! Bordușanu a trimis un șut, din afara careului, care a trecut peste poartă.

Min. 14: Ocazie pentru Dinamo! Patriche a trimis un șut puternic, care a trecut pe lângă poarta lui Gurău.

Min. 1: A început meciul!

FCU Craiova: Gurău – Compagnucci, Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu. V. Pop – Sidibe, Baeten, Ibrahim – Blănuță
Rezerve: Enache, Kvakic, Mascarenhas, R. Negru, Dragu, Bauza, Blidar, Bahassa
Antrenor: Eugen Trică

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Gregorio, Abdallah
Rezerve: Răilean, Astrit, Iglesias, D. Irimia, Politic, Neagu, Bani, Grigore, D.A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

De cealaltă parte, Dinamo a „respirat” după victoria dramatică obţinută în etapa precedentă. „Câinii” s-au impus cu 1-0 în duelul cu Poli Iaşi, unicul gol al partidei fiind marcat de Ahmed Bani, în prelungiri.

Trupa lui Zeljko Kopic a obţinut astfel prima victorie din play-out şi a urcat pe locul 14, de baraj, având 19 puncte, cu doar două peste FCU Craiova.

Reclamă

În acest sezon, cele două echipe s-au duelat de trei ori. În campionat, FCU Craiova s-a impus în ambele dueluri cu Dinamo, scor 1-0, în tur, şi 2-1, în retur. Partida din grupele Cupei României s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reacţia lui Ahmed Bani, după ce a salvat-o pe Dinamo în duelul cu Poli Iaşi

Ahmed Bani, eroul lui Dinamo în meciul cu Poli Iaşi, a dezvăluit cine sunt colegii care i-au spus că va marca în meciul din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1.

„(n.r: Ce înseamnă victoria asta pentru voi în momentul ăsta?) 3 puncte foarte importante în obiectivul nostru de a ne salva de la retrogradare. Sperăm ca şi în următoarele meciuri să câştigăm.

Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar am înscris şi sper să continui tot aşa. Nu e niciun mesaj, eu am intrat şi încerc să îmi fac datoria.

(n.r: A simţit cineva că dai gol?) Da, râdeam cu colegii mei, cu Amzăr şi Borduşanu înainte de meci şi chiar s-a întâmplat ceva şi au zis că o să înscriu în seara asta. S-a adeverit. Suntem foarte apropiaţi. Cu toţii suntem foarte apropiaţi, dar cu ei am o relaţie mai specială.

Sunt meciuri grele. Având în vedere că nici nu avem suporteri, va fi foarte dificil. Dar aceşti copii îşi fac treaba”, a declarat Ahmed Bani după Dinamo – Poli Iaşi 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și