Închide meniul

FCSB, 3 schimbări la pauză la meciul cu U Cluj. Compagno, Djokovic și Lixandru au fost introduși în teren

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 22:20

Reclamă
FCSB, 3 schimbări la pauză la meciul cu U Cluj. Compagno, Djokovic și Lixandru au fost introduși în teren

FCSB, 3 schimbări la pauză la meciul cu U Cluj

Jucătorii lui FCSB, în timpul meciului cu Universitatea Craiova / Profimedia Images

FCSB, 3 schimbări la pauză la meciul cu U Cluj. Vicecampioana României a introdus noi jucători în teren, chiar dacă se afla la conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 45 de minute, FCSB o conducea pe U Cluj în duelul de pe Arena Națională. S-a intrat la cabine cu scorul de 2-1, iar golurile „roș-albaștrilor” au fost marcate de Dawa și Șut. De cealaltă parte, pentru ardeleni, a marcat Nistor, din pasa lui Alex Chipciu.

FCSB, 3 schimbări la pauză la meciul cu U Cluj

După prima repriză a meciului de pe Arena Națională, staff-ul vicecampioanei a efectuat, în stilul deja caracteristic, 3 schimbări. Au ieșit din teren Octavian Popescu, Ovidiu Popescu și Joyskim Dawa, marcatorul primului gol al echipei pregătite de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii.

În locul acestor fotbaliști au fost introduși Andrea Compagno, Damjan Djokovic și Mihai Lixandru.

După prestația din prima repriză, cei 3 jucători care au fost schimbați au obținut următoarele note, potrivit sofascore.ro:

Reclamă

Octavian Popescu – 6,1

Ovidiu Popescu – 6,0

Joyskim Dawa – 7,0

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat formula FCSB-ului, din prima repriză a partidei de pe Arena Națională, cu Universitatea Cluj:

Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, D. Olaru – Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman

Rezervele „roș-albaștrilor” au fost: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, C. Ganea, Djokovic

Ce înţelegere are Florinel Coman cu Gigi Becali

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

Gigi Becali i-a promis o primă uriaşă în cazul în care FCSB va câştiga titlul şi va obţine calificarea în Champions League. Mai mult, l-a asigurat că nu va ordona niciodată să fie schimbat în timpul meciurilor. „Mbappe” Coman este singurul care decide când să părăsească terenul.

„I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB Vezi toate știrile
Citește și