Închide meniul

FCSB a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor! Boban Nikolov a ajuns la un acord cu echipa lui Nicolae Dică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2022, 22:01 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:05

FCSB a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor! Boban Nikolov a ajuns la un acord cu echipa lui Nicolae Dică

Boban Nikolov, acord pentru transferul la FCSB

Captură As.ro

  • FCSB a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Boban Nikolov, acord cu echipa lui Dică
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

 

FCSB a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Boban Nikolov a ajuns la un acord cu echipa lui Nicolae Dică, anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform susrsei citate, Boban Nikolov (26 de ani) va juca pentru FCSB. Cele două părţi s-au înţeles chiar înaintea partidei cu Anderlecht.

FCSB a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Boban Nikolov, acord cu echipa lui Dică

În sezonul trecut, Boban Nikolov a jucat la Sheriff Tiraspol. Nikolov a jucat un minut în victoria uluitoare cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. Nikolov are 43 de selecţiii în naţionala Macedoniei de Nord şi un singur gol marcat.

Reclamă

Cotat la 700.000 de euro, Nikolov se va lupta pentru un loc de titular cu Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

Boban Nikolov a trăit o dramă! „Îmi venea să mă arunc de la balcon!”

Boban Nikolov a dezvăluit prin ce dramă a trecut. Internaționalul din Macedonia de Nord, care a eliminat Italia din drumul spre Mondiale, a fost la un pas să se lase de fotbal, la nici 20 de ani. Într-un interviu pentru AntenaSport, fotbalistul format de Gică Hagi a povestit cum a fost „salvat” de Răzvan Marin.

Reclamă

Coleg cu el la Viitorul, pe atunci, Răzvan Marin venea de acasă special pentru a dormi cu el în cameră, pentru a-l susține. Nikolov a povestit la AS.ro LIVE drama prin care a trecut la nici 20 de ani.

„Am avut probleme cu accidentarea, nu puteam să merg, mergeam cu căruciorul. M-am chinuit un an de zile. Două săptămâni mă antrenam, după aceea nu mai puteam. Voiam să mă las de fotbal. Puteți să îl întrebați și pe Răzvan.

Aveam momente când îmi venea să sar de la balcon. Venise Răzvan Marin să doarmă cu mine în cameră. Nu puteam să mă mișc. Vreun an și ceva a durat asta. Am făcut operație, după a revenit durerea. Am stat numai pe pastile”, a povestit Boban Nikolov la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Drama lui Boban Nikolov

Boban Nikolov a povestit cum s-a ales cu pubalgia și cum l-a vindecat „un om care făcea masaj”.

„M-am trezit într-o noapte ca și cum mă tăia cineva cu cuțitul. Atunci, era antrenor Bogdan Stelea și îmi zicea: „Nu știi când o să îți treacă. Într-o zi o sa te trezești și nu o să te mai doară”, dar tot așteptăm ziua aia. Nea Gică m-a dus în Italia, la cea mai bună clinică. Nu au putut să mă vindece și eram foarte dezamăgit. Făceam cinci metri în 40 de minute.

Nu mai puteam, dormeam pe parchet. Răzvan stătea acasă, dar venise să doarmă cu mine. Când mă puneam să dorm, nu puteam, zici că cineva te tăia. Eram la Vardar, m-am dus la un om la un masaj. Și-a dat seama, după mers, că am probleme. El m-a făcut bine, cu două tratamente. Dumnezeu m-a ajutat. Un an de zile, am luat pastile zilnic. La o lună după tratament nu am mai luat”, a mai spus Nikolov la AS.ro LIVE.

Boban Nikolov a jucat numai puţin de 3 ani la Viitorul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!