Închide meniul

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj. Cât costă cel mai ieftin tichet

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 13:28

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj. Cât costă cel mai ieftin tichet

Ce jucător de la FCSB l-a pus pe gânduri pe Basarab Panduru

Jucătorii de la FCSB, în timpul unei partide/ Profimedia

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul „de foc” cu CFR Cluj. Cel mai ieftin tichet costă 30 de lei, pentru zona peluzelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida restantă dintre FCSB și CFR Cluj se va disputa pe Arena Națională, pe 15 decembrie. Meciul va putea fi urmărit în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:00.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj

FCSB a păstrat aceleași prețuri pentru bilete, la fel ca la derby-ul cu Rapid, din urmă cu două runde. Cel mai scump tichet pe Arena Națională, la meciul „de foc” cu CFR Cluj, costă 120 de lei, în zona VIP, în timp ce la tribună, un tichet valorează 50 de lei.

Deocamdată, biletele pentru FCSB – CFR Cluj sunt disponibile doar pentru cumpărarea online, pe site-ul clubului.

„FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a 9-a din sezonul 2022-2023 al Superligii. Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

Reclamă

VIP 1 – 120

VIP 2 – 100

VIP 3 – 75

Reclamă 4 / 0/3

TRIBUNA 2 INEL 1 – 50

PELUZA – 30

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

FCSB – CFR Cluj, derby „de foc” pe Arena Națională

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 15 decembrie, la ora 14:00, în timp ce biletele trimise prin curier pot fi comandate online până vineri, 2 decembrie, la ora 14:00. Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:

– MARȚI (13 DECEMBRIE) – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA

– MIERCURI (14 DECEMBRIE) – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA

– JOI (15 DECEMBRIE) – 11:00 – 20:00 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

Reclamă

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, se arată în anunțul postat de FCSB, pe contul oficial de Facebook.

După reluarea campionatului, FCSB va disputa două partide, până la derby-ul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii se vor duela cu Botoșani, într-un meci restant, și cu Mioveni, într-o partidă din etapa a 19-a. Pe de altă parte, trupa lui Dan Petrescu se va duela cu Hermannstadt și Chindia, până la deplasarea pe Arena Națională.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și