Închide meniul

FCSB a renunțat la un jucător imediat după calificarea în play-off-ul Conference League! Anunțul oficial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 18:55

FCSB a renunțat la un jucător imediat după calificarea în play-off-ul Conference League! Anunțul oficial

Nicolae Dică, plan tactic uluitor

Nicolae Dică, în timpul meciului CS Mioveni - FCSB 1-1 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a renunțat la un jucător imediat după calificarea în play-off-ul Conference League. Este vorba despre Mihai Lixandru, mijlocașul defensiv în vârstă de numai 21 de ani. Tânărul fotbalist în care Mihai Stoica anunța că își spune mari speranțe a fost împrumutat de vicecampioana României la CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lixandru s-a aflat în lotul FCSB-ului în toate cele 8 meciuri din actualul sezon, fiind introdus în două dintre ele.

FCSB a renunțat la Mihai Lixandru după calificarea în play-off-ul Conference League

Mihai Lixandru va evolua sub formă de împrumut la CS Mioveni, formație pentru care a jucat și în partea a doua a stagiunii precedente.

”Mihai Lixandru a fost împrumutat astăzi, din nou de echipa noastră, de la FCSB. Jucătorul a semnat contractul dimineață și a intrat deja în programul echipei antrenate de Alexandru Pelici.

Lixandru a jucat pentru CS Mioveni și în partea a doua a sezonului trecut. Atunci a venit la echipa noastră după ce s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș, formație unde a fost împrumutat inițal de bucureșteni. Mijlocașul a fost folosit constant de către antrenori din momentul venirii”, a anunțat CS Mioveni, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Mihai Lixandru, „pariul” lui Mihai Stoica la FCSB

Lixandru este un jucător polivalent care poate fi folosit atât ca mijlocaș central și dreapta, cât și ca fundaș central. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spunea recent că are mare încredere în calitățile jucătorului de 21 de ani, cotat la 250.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

”O surpriză foarte plăcută este Lixandru, un jucător născut în 2001 și în care avem foarte multă încredere. Poate să acopere fără probleme postul de fundaș central”, spunea, recent, Mihai Stoica.

Mihai Lixandru a bifat două apariții în tricoul FCSB-ului în acest sezon, ambele în preliminariile Conference League. Mijlocașul de 21 de ani a fost introdus pe final în returul cu Saburtalo Tbilisi, 4-2, și în turul cu Dunajska Streda, 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Lixandru s-a aflat pe bancă și aseară, în meciul retur cu Dunajska, 1-0, în urma căruia FCSB a obținut calificarea în play-off-ul Conference League.

Oficialii FCSB-ului au ajuns la concluzia că va fi foarte greu ca Lixandru să prindă minute sub comanda lui Nicolae Dică, ținând contă că vicecampioana l-a adus chiar astăzi, pe postul de mijlocaș defensiv, pe Vadim Rață, de la FC Voluntari.

Malcom Edjouma, Marco Dulca și Adrian Șut sunt ceilalți jucători care pot fi utilizați pe poziția respectivă la FCSB.

Recomandări
  • FCSB a renunțat la un jucător imediat după calificarea în play-off-ul Conference League
  • Anunțul oficial

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și