Închide meniul

FCSB are emoţii înaintea meciului cu Farul! Un titular a acuzat dureri la antrenament

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 18:51

FCSB are emoţii înaintea meciului cu Farul! Un titular a acuzat dureri la antrenament

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Surprizele din echipa de start a vicecampioanei

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Hepta

FCSB are emoţii înaintea meciului cu Farul. Adrian Şut, titular în echipa deţinută de Gigi Becali, a acuzat dureri la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul galeriei celor de la FCSB a relatat ce s-a întâmplat cu Adrian Şut la antrenament.

FCSB are emoţii înaintea meciului cu Farul!

S-a lovit cineva acolo, a venit doctorul. Nu vă spun cine, să nu speculăm. Opa, e pe margine. Sper să nu fie grav. Nu prea e bine ce văd”, a transmis Gheorghe Mustaţă, potrivit digisport.ro.

Ulterior, liderul Peluzei Nord a spus că este vorba despre Adrian Şut.

Mustaţă l-a întrebat direct pe Adrian Şut ce s-a întâmplat.

Reclamă

”Da, m-a durut pe moment, dar sunt bine”, i-a răspuns mijlocaşul lui FCSB liderului galeriei.

Gheorghe Mustaţă, înainte de Farul – FCSB: „Se dorește arestarea mea cu orice preț”

Gheorghe Mustaţă a surprins înainte de Farul – FCSB, meciul care poate decide campioana din acest an din Liga 1. Liderul Peluzei Nord a anunţat că e vânat, după scandalul uriaş cu CSA Steaua.

Mustaţă a precizat că la duelul de la Ovidiu vor fi peste 1.000 de fani ai roş-albaştrilor. Dacă se va impune în finala de duminică, FCSB rămâne la mâna ei pentru câştigarea primului titlu după opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

Important este ca echipa să fie mobilizată duminică pentru joc. Câștigi, ai valoare să iei campionatul. Atunci nu mai avem ce să mai discutăm. Dacă vrei să fi o echipă mare, ai demonstrat că ai venit de pe locul 14 la un punct de locul 1. Mai ai două finale, joacă-le și nu e nimic de spus. Dacă nu câștigă, noi tot lângă echipa asta…

Oficial avem 230 de bilete. Nu voi lipsi, echipa are nevoie și vom fi alături de ei. Nu știu câți mergem, foarte mulți zic că vor să stea afară. Nu pot să le zic ‘nu veniți’. Nu vreau să se înțeleagă altceva, că instig să vină lumea acolo. La cum mă iubesc ei pe mine și ce am făcut eu… îi văd la mine la pizzerie cum stau cu benoclu de pe partea ailaltă. Mai vine, mai fotografiază.

„Se caută cu orice preț decapitarea mea”

Se caută cu orice preț decapitarea mea. Să mă bage la pușcărie. Ieri a mai pus un capac cineva, am început să spun. S-a discutat la nivel de alte lucruri, nu vreau să le fac public. Se dorește arestarea mea cu orice preț. Că eu fac alarma cu acte, cu ce s-a întâmplat cu Asociația Salvați Steaua.

Evident că oamenii sunt disperați de ce am făcut eu. Sunt incomod de vreo doi ani. Dar s-au axat pe ideea să greșesc eu. Eu evit lucrurile astea. La mine la pizzerie scot înregistrări și văd cum filmează și mașini și numere de mașini. Am pus galeria la punct, suporterii vin lângă echipa asta.

Foarte mult deranjează și procesele pe care le-am câștigat cu CSA. Să ne pună la dispoziție documentele care am câștigat procesul și sunt în executare. Nu au cum să îmi închidă gura, poate doar să pună pe unul să sară la bătaie și să mă bage tot pe mine. Cred că vom fi între 1000 și 2000 de oameni”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și