Închide meniul

Gheorghe Mustaţă şochează înainte de Farul – FCSB: „Se dorește arestarea mea cu orice preț”

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2023, 12:23

Reclamă
Gheorghe Mustaţă şochează înainte de Farul – FCSB: „Se dorește arestarea mea cu orice preț

Gheorghe Mustaţă şochează înainte de Farul - FCSB

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci / Hepta

Gheorghe Mustaţă surprinde înainte de Farul – FCSB, meciul care poate decide campioana din acest an din Liga 1. Liderul Peluzei Nord anunţă că e vânat, după scandalul uriaş cu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mustaţă anunţă că la duelul de la Ovidiu vor fi peste 1.000 de fani ai roş-albaştrilor. Dacă se va impune în finala de duminică, FCSB rămâne la mâna ei pentru câştigarea primului titlu după opt ani.

Gheorghe Mustaţă şochează înainte de Farul – FCSB

„Important este ca echipa să fie mobilizată duminică pentru joc. Câștigi, ai valoare să iei campionatul. Atunci nu mai avem ce să mai discutăm. Dacă vrei să fi o echipă mare, ai demonstrat că ai venit de pe locul 14 la un punct de locul 1. Mai ai două finale, joacă-le și nu e nimic de spus. Dacă nu câștigă, noi tot lângă echipa asta…

Oficial avem 230 de bilete. Nu voi lipsi, echipa are nevoie și vom fi alături de ei. Nu știu câți mergem, foarte mulți zic că vor să stea afară. Nu pot să le zic ‘nu veniți’. Nu vreau să se înțeleagă altceva, că instig să vină lumea acolo. La cum mă iubesc ei pe mine și ce am făcut eu… îi văd la mine la pizzerie cum stau cu benoclu de pe partea ailaltă. Mai vine mai fotografiază.

Se caută cu orice preț decapitarea mea. Să mă bage la pușcărie. Ieri a mai pus un capac cineva, am început să spun. S-a discutat la nivel de alte lucruri, nu vreau să le fac public. Se dorește arestarea mea cu orice preț. Că eu fac alarma cu acte, cu ce s-a întâmplat cu Asociația Salvați Steaua.

Reclamă

Evident că oamenii sunt disperați de ce am făcut eu. Sunt incomod de vreo doi ani. Dar s-au axat pe ideea să greșesc eu. Eu evit lucrurile astea. La mine la pizzerie scot înregistrări și văd cum filmează și mașini și numere de mașini. Am pus galeria la punct, suporterii vin lângă echipa asta.

Foarte mult deranjează și procesele pe care le-am câștigat cu CSA. Să ne pună la dispoziție documentele care am câștigat procesul și sunt în executare. Nu au cum să îmi închidă gura, poate doar să pună pe unul să sară la bătaie și să mă bage tot pe mine. Cred că vom fi între 1000 și 2000 de oameni”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Florin Talpan, asemănat cu Gigi Becali după declaraţiile din ultima vreme

Florin Talpan a fost asemănat cu Gigi Becali, după declaraţiile oferite în ultima perioadă. Florin Gardoş consideră că juristul celor de la CSA Steaua apare tot mai des pe la emisiune de televiziune, şi acordă numeroase interviuri, aşa cum obişnuieşte să facă şi patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan este în război cu Daniel Opriţa, după eşecul drastic suferit de CSA Steaua cu Dinamo. Juristul „militarilor” şi antrenorul echipei roş-albastre îşi cer unul altuia demisia.

„El blamează FCSB, patronul de acolo, dar dacă stăm să urmărim activitatea din ultima perioadă, e mai mereu pe la televiziuni, a început să vorbească despre antrenori, devine un fel de Gigi Becali al echipei CSA Steaua”, a declarat Florin Gardoş, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și