Închide meniul
UPDATE

FCSB a scăpat de interdicția la transferuri! Prima reacție din partea clubului EXCLUSIV

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 16:45

FCSB a scăpat de interdicția la transferuri! Prima reacție din partea clubului EXCLUSIV

Gigi Becali, conferință

Gigi BecalI

  • FCSB a scăpat de interdicția la transferuri

Update / FCSB a scăpat de interdicția la transferuri! Oficialii clubului FCSB au informat AntenaSport că suma restantă a fost plătită și, astfel, situația s-a rezolvat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, interdicţia a venit după ce FCSB nu a achitat o indemnizaţie de formare pentru un jucător, care aparţinea de un club din străinătate care s-a desfiinţat între timp.

FCSB a scăpat de interdicția la transferuri! Prima reacție din partea clubului

FCSB a rezolvat repede lucrurile și a scăpat de intedicția la transferuri pusă de FIFA. Anunțul a fost făcut de conducerea vicecampioanei.

Reclamă

Știrea inițială

FCSB are interdicţie la transferuri. Clubul lui Gigi Becali a fost pedepsit de FIFA, iar situaţia este una inedită pentru echipa din Berceni, care are timp până la vară să rezolve problema.

Reclamă

Este vorba de o sumă de câteva zeci de mii de euro, pe care clubul a încercat deja să o plătească, dar s-a lovit de o situaţie inedită. Atunci când au vrut să vireze suma, oficialilor de la FCSB li s-a oferit un cont de persoană fizică. Evident, roş-albaştrii nu au acceptat.

Până la următoarea perioadă de mercato, vicecampioana trebuie să găsească o formulă de a plăti suma, pentru a scăpa de pedeapsa primită de la FIFA. Mai ales că, în situaţia în care FCSB va câştiga campionatul, Gigi Becali va încerca să facă nişte mutări care să îl ajute să atace măcar grupele Europa League.

„Sunt jucători, dar nu are rost să vorbesc acum. La ora asta nu mă interesează să dau bani. În play-off sau dacă luăm campionatul, normal că faci investiții, 3-4 jucători, dar așa nu. Eu nu mă hazardez”, a declarat Gigi Becali, cu o lună în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Interdicţie la transferuri şi pentru Rapid

FCSB nu e singura echipa importantă din Liga 1 care are interdicţie la transferuri. Rapid se confruntă cu aceeaşi problemă. Clubul a fost sancționat, ca urmare a neplății datoriei către fostul jucător din Giulești, Nemanja Milisavljevic, care și-a cerut salariile restante din perioada 2012-2013.

Rapid continuă să se lovească de problemele nerezolvate din trecut. După ce clubul a achitat datoriile către Julio Cesar și Paulista, în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane de euro, se pare că o altă datorie iese la iveală.

Daniel Niculae, președintele clubului, a anunțat că giuleștenii vor achita aproximativ 100.000 de euro către Milisavljevic, pentru a pune capăt sancțiunii primite.

„Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice tranferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot. Era o plată asumată”, a declarat Daniel Niculae, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat