Închide meniul

FCSB are probleme uriaşe de efectiv la meciul cu U Cluj! Mihai Stoica a anunţat o altă absenţă: „Nici el nu va fi la Cluj”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 9:49

Reclamă
FCSB are probleme uriaşe de efectiv la meciul cu U Cluj! Mihai Stoica a anunţat o altă absenţă: „Nici el nu va fi la Cluj

FCSB are probleme uriaşe de efectiv la meciul cu U Cluj!

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Hepta

FCSB are probleme uriaşe de efectiv la meciul cu U Cluj! Mihai Stoica a anunţat că nici Dawa nu va evolua în deplasarea de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj – FCSB se dispută mâine, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB are probleme uriaşe de efectiv la meciul cu U Cluj! Mihai Stoica a anunţat o altă absenţă: „Nici el nu va fi la Cluj”

“Nici Dawa nu va fi la Cluj, pentru că a născut soția și este în Franța. Vine după meci”, a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alexandru Pantea a suferit, recent, o accidentare serioasă, fiind suspect de ruptură de ligamente. În aceste condiţii, cel mai probabil, titularul Under21 va fi Octavian Popescu.

FCSB va avea mari probleme în centrul defensivei, acolo unde Denis Haruţ s-a accidentat şi el. Nici Vlad Chiricheş nu e refăcut, aşa că „roş-albaştrii” vor fi nevoiţi să apeleze la o improvizaţie.

Reclamă

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off!

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off! Eroul de la Sevilla susţine că echipa lui Gigi Becali va trebui să promoveze tineri de la Academie în play-off, după accidentarea lui Pantea.

Accidentarea gravă a lui Pantea le dă mari bătăi de cap „roş-albaştrilor”. El era titularul U21 din echipa lui Gigi Becali.

Dacă e foarte tânăr, de ce nu iei din academia ta? Craiova are o academie bună.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB-ul cu siguranță îi va promova (n.r. pe tinerii jucători) în play-off, pentru că nu are bancă.

Va trebui să-i promoveze în play-off. Nu au alții. Accidentarea lui Pantea, Haruț…”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Durere înfiorătoare! I-a pocnit un ligament”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Managerul general de la FCSB a vorbit despre starea tânărului fundaș din lotul lui Elias Charalambous.

Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și ar putea rata tot restul sezonului. Înainte să se accidenteze, Pantea se pregătea pentru partida cu U Cluj, din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii”

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Reclamă

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și