Închide meniul

FCSB are probleme uriașe de lot înainte de meciul cu Farul! Vedetele care nu vor juca în derby. Anunțul lui Mihai Stoica

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 23:17

Reclamă
FCSB are probleme uriașe de lot înainte de meciul cu Farul! Vedetele care nu vor juca în derby. Anunțul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a răbufnit cu două zile înaintea meciului cu Voluntari

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

FCSB are probleme uriașe de lot înainte de meciul cu Farul. Mihai Stoica a dezvăluit că vicecampioana României nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți, la meciul de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Farul Constanța este programată pe data de 5 februarie, de la ora 20:00. Duelul care închide etapa cu numărul 24 a Ligii 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB are probleme uriașe de lot înainte de meciul cu Farul

Înainte de duel, „MM” Stoica a dezvăluit că Florinel Coman este incert, din cauza unei răceli, și că nu a participat la antrenamentele echipei.

De asemenea, nici Luis Phelipe nu a mers la antrenamentul premergător duelului. Roș-albaștrii nu se vor putea baza nici pe Darius Olaru, care este suspendat, dar nici pe Nana Antwi, jucător care nu a primit momentan permisul de muncă.

„Partida cu Farul nu ne prinde într-un moment foarte bun. Nu îl avem pe Olaru, fiind suspendat. Era într-o formă excepțională, cu certitudine este cel mai bun sezon al carierei lui. Coman are și el niște probleme, este răcit și azi nu s-a antrenat. Sper ca mâine să își revină și să fie apt, dar nu știm dacă va putea juca.

Reclamă

Luis Phelipe a lipsit de la antrenament, avem ceva probleme. Suntem puțini, avem o bancă interesantă, avem 4 jucători de 16 ani. Nana Antwi nu are încă permisul de muncă, dar oricum nu era pregătit. Dacă totuși vom continua pe linia ultimelor evoluții, cred că vom reuși să câștigăm”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a rămas mască atunci când l-a întâlnit pe Nana Antwi, adus în iarnă la FCSB

Mihai Stoica a rămas mască atunci când l-a întâlnit pe Nana Antwi. Managerul general de la FCSB a vorbit despre jucătorul ajuns în această iarnă în curtea roș-albaștrilor.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că Nana Antwi a impresionat prin faptul că are un nivel scăzut de țesut adipos. Mihai Stoica a mai spus că este primul fotbalist pe care îl înâlnește, în întreaga carieră, care să aibă astfel de rezultate la teste.

Reclamă 4 / 0/3

„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001.

O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și