Închide meniul

FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2024, 11:19

Reclamă
FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali

FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde

FCSB a jucat pe stadionul din Ghencea / Profimediaimages

FCSB cere să joace în Ghencea meciurile din preliminariile Champions League, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde. Este o lovitură importantă primită de campioana Ligii 1, care nu ştie unde va putea evolua în starul noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali are „interzis” pe Arena Naţională în această vară. Pe cel mai mare stadion din România sunt programate mai multe concerte, astfel că nu vor putea fi găzduite meciuri. FCSB spera să se mute din nou pe stadionul din Ghencea, dar s-a lovit de o problemă neaşteptată.

FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde

Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous vor lua startul pe 6 iulie, când se vor duela cu Corvinul Hunedoara în Supercupa României. Imediat după este programat meciul din primul tur preliminar al UEFA Champions League (9 sau 10 iulie).

Şefii FCSB-ului au făcut deja cerere pentru a juca pe Stadionul Steaua, dar au de ce să îşi facă griji. Potrivit gsp.ro, CSA Steaua nu poate să răspundă cererii pentru că nu are în prezent comandant. Ştefan Bichir şi-a încheiat mandatul şi nu se ştie când va fi numit oficial, pentru a 7-a oară, în funcţia de „interimar”.

Chiar şi dacă se va rezolva această situaţie, FCSB ar putea fi refuzată. Pe 3 august se dă startul în Liga 2, iar CSA Steaua ar putea avea meciuri chiar în zilele în care sunt programate şi partidele deţinătoarei titlului din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru închirierea stadionului din Ghencea, FCSB ar trebui să achite 36.700 de euro fără TVA pentru un meci la mijlocul săptămânii şi 47.750 de euro fără TVA pentru un meci în weekend, cu nocturnă.

Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB: „Nu are ce să caute în Ghencea!”

Florin Talpan a avut un nou atac furibund la adresa celor de la FCSB. Juristul de la CSA Steaua a făcut-o praf pe campioană şi i-a dat interzis în Ghencea.

Florin Talpan nici nu vreau să aude de posibilitatea ca FCSB să-şi dispute primele meciuri din preliminariile Champions League pe arena din Ghencea. Acesta nu s-a ferit de cuvinte şi a declarat că roş-albaştrii nu au ce căuta pe stadionul celor de la CSA Steaua.

Reclamă

Juristul a mai transmis că titlul câştigat de FCSB în acest an nu este cel de-al 27-lea din istoria echipei, deşi jucătorii au sărbătorit cu acest număr pe teren, după ce s-au încununat campionii aceseti stagiuni.

FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanței de judecată. Au demonstrat din nou că sunt de rea credință. Au fost puși jucătorii, cred, să se pozeze că au câștigat nu știu câte titluri, 27, ceva de genul ăsta, în condițiile în care ei nu au cum să aibă acest număr de titluri”, a declarat Florin Talpan, conform sport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

18:15

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Ofensivă totală a belgienilor în faţa naţionalei lui Mbappe

18:08

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

18:08

Trădare uriaşă! Fostul jucător de la Dinamo a semnat cu CSA Steaua! Anunţul de ultimă oră făcut 

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și