Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Surprizele pregătite de Elias Charalambous, în echipa de start. CFR Cluj se apără cu 5 fundași

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 20:17

Reclamă
FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Surprizele pregătite de Elias Charalambous, în echipa de start. CFR Cluj se apără cu 5 fundași

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Surprizele pregătite de Elias Charalambous

Elias Charalambous, antrenor FCSB / Profimedia

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Surprizele pregătite de Elias Charalambous, în echipa de start. Oficialii vicecampioanei au anunțat formula cu care vor ataca partida cu CFR Cluj, de pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre vicecampioana României și formația din Gruia va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro. Partida contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1, dar marchează și revenirea FCSB-ului în Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Surprizele pregătite de Elias Charalambous, în echipa de start. Malcom Edjouma, din nou pe bancă

Au fost anunțate echipele de start pentru partida dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1, de pe stadionul Steaua. Tehnicianul „roș-albaștrilor”, Elias Charalambous, a pregătit mai multe schimbări, pentru a-i surprinde pe jucătorii lui Andrea Mandorlini.

În primul rând, cipriotul a alcătuit un sistem 4-3-3, pentru partida din această seară. O surpriză din primul 11 al „roș-albaștrilor” ar fi faptul că Andrea Compagno nu se va afla în teren, acesta aflându-se pe banca de rezerve.

Elias Charalambous a mizat pe un sistem ofensiv, în care se va baza pe Florinel Coman, Andrei Cordea, dar și pe Octavian Popescu, care va începe partida din poziția de vârf.

Reclamă

De cealaltă parte, CFR Cluj va începe partida într-un sistem ultra defensiv, cu 5 fundași. Andrea Mandorlini a renunțat la titularizarea lui Ermal Krasniqi, pentru a mai adăuga un fundaș în apărarea echipei din Gruia. Chiar dacă joacă cu 5 jucători în apărare, Mandorlini mizează pe 2 jucători în compartimentul ofensiv. Este vorba despre Bîrligea și Yeboah, jucători care ar putea ajunge la Adana Demirspor.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Olaru, Şut, Djokovic – Cordea, Octavian Popescu, Florinel Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Vlad, Panţîru, Haruţ, Compagno, Lixandru, Edjouma, Valentin Gheorghe, Ovidiu Popescu, Radaslavescu

CFR Cluj: Sava – Manea, Kersic, Ajeti, Morgan, Camora – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Yeboah, Birligea

Rezerve: Hindrich, Mogoş, Filip, Gneba, Avounou, Deac, Krasniqi, Otele, Betancor

Elias Charalambous, încrezător înainte de derby

„Suntem în faţa unui meci dificil, cu o echipă bună care şi-a schimbat în acest sezon antrenorul şi stilul de joc. Fotbaliştii mei sunt pregătiţi şi concentraţi. Venim după ce am obţinut rezultate bune. Ştim că vom avea de suferit, jucăm cu o echipă foarte bună, dar va conta ceea ce vom face pe teren. Sunt trei puncte importante pentru noi.

Am spus-o de multe ori, pentru toată lumea este important să jucăm pe stadioane pline. Mai ales când vine vorba de fanii noştri. Stadionul va fi neîncăpător, ne place să jucăm într-o astfel de atmosferă. Jucătorii sunt motivaţi! Abia aşteaptă şi ne bucurăm că vom juca în Ghencea, cu un asemenea public în spate.

Este un derby, vom juca împotriva unei echipe foarte bune. Am urmărit toate meciurile, au jucat în Conference League cu o echipă bună. Au un lot bun, dar cred că noi avem cei mai buni jucători din Liga 1. Contează ce vom face noi!

Nu ne este frică, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucătorii noştri să joace fotbalul pe care îl ştiu. Nu îmi este frică de CFR Cluj!”, a spus Charalambous, la conferința de presă

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și